2777
2789

بچه ها سلام 

کسی می تونه راهنماییم کنه واسه استخدامی آموزش و پرورش روزی چند ساعت و چطور بخونم که بتونم در عرض 3 ماه تموم کنم و انشالله قبول شم؟! 

از شرایطمم بگم که 23 سالمه 

کارشناسی آموزش ابتدایی خوندم 

معلم مدرسه غیر دولتی هم هستم 

بیمه امم به صورت کامل رد میشه 

بنظرتون چقد می تونم شانس قبولی داشته باشم؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
شانس خوبی داری برای مصاحبه، ولی برای آزمون باید عین کنکور بخونی

خب چقد بخونم؟ یعنی روزی چند ساعت؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقابت خیلی شدید هست. نمیدونم.  سایت ایران استخدام برید رو لینک آموزش پرورش کامنت کاربرها خیل ...

ممنون عزیزممممم 

سلام 

رشته اموزگار ابتدایی میخای شرکت کنی؟

این کانال همه چیو توضیح داده و برنامه ریزی درسی ام دارع

مخصوص رشته اموزگاری استخدامی

@amozegari96

سه ماه زمان خوبی هست 

روزی چهارساعت بخونی قبولی

بشرطی که با کیفیت درس بخونی

از دروس عمومی غافل نشو 

اندیشه اسلامی ۱ اقای سبحانی رو حتما حتما حتما بخون برای معارف

کتابهای لقمه مهر و ماه برای ادبیات رو بخر عالین مخصوصا لقمه مهروماه ارایه ادبی کامل توضیح داده

بخونی قبولی شک نکن

کاری به سهمیه و پارتی نداشته باش

تو این سایت خیلیا بدون سهمیه قبول شدن

نمونش@ارمان۱۳۹۶

اسمشونو سرچ کن تو نی نی سایت تجاربشو گزاشته

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
سلام  رشته اموزگار ابتدایی میخای شرکت کنی؟ این کانال همه چیو توضیح داده و برنامه ریزی درسی ام ...

آره عزیزم آموزگار ابتدایی میخوام شرکت کنم، خیییلی خیییلی ممنونم بابت راهنمایی هات 😍 خدا خیرت بده انشالله 🌺💐 

آره عزیزم آموزگار ابتدایی میخوام شرکت کنم، خیییلی خیییلی ممنونم بابت راهنمایی هات 😍 خدا خیرت بده ان ...

قربانت❤🤗

وقت رو از دست نده و از همین الان شروع به خوندن کن

حتما کتاب بخون‌‌‌‌‌...منابع اصلیو داری که چ بهتر

ی کاربری هم اموزگاری امسال قبول شده 

اینه اسمش @helen27 

از ایشونم کمک بگیر

تنها نمونه سوال خوندن اشتباهه..حتما حتما کتابای منابع رو بخون

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
قربانت❤🤗 وقت رو از دست نده و از همین الان شروع به خوندن کن حتما کتاب بخون‌‌‌‌‌...منابع اصلیو داری ...

آره کتابای منابع رو یک ماهی هست خریدم، میخوام انشالله از امروز شروع کنم 

@helen27

سلام عزیزم، به من گفتن شما استخدامی آموزش و پرورش قبول شدین. ممکنه راهنمایی ام کنین که روزی چند ساعت بخونم؟ و این که برای دروس عمومی چه منابعی رو معرفی می کنین؟ و اگه تجربه ای داری، ممنون میشم راهنماییم کنی💐