سلام دوستان.من ۶ساله ازدواج کردم ۲تا بچه دارم.بعد عروسی ۶ماه بعدش حامله شدم بعد پسرم ۲ساله شد دوباره حامله شدم الان دخترم ۴ماهشه پسرم۳سالشه
من از اول هیچ خرجی نداشتم واسه شوهرم.جز هزینه بیمارستان واسه زایمان ۲تا بچم.اینم بگم از ۲سال پیش که ۴تا مانتو ارزون گرفتم دیگه هیچی نخریدم سال۹۴واسه خرید عقد شلوار بیرونی گرفتم.۳ماه پیش یه ریمل و پنکیک گرفتم ۳۰۰.
دیگه هیچ خرجی ندارم تو این خونه همش شوهرم و بچه هام لباس میگیرن من جون شکم دارم هرلباسی اندازم نیست..من کلا خونم جایی نمیرم که پول از شوهرم بخوام اگر برم بیرون حتما بهم میده ولی خوب بیرون نمیرم بخاطر بچه هام.
درامد شوهرم خداروشکر خیلی خوبه بین ۱۵تا ۱۷ میلیون حقوق ثابتشه.چندماه پیش با پاداش و اضافه کاری شد۲۷میلیون.
با این درامد من هیچ پولی ندارم.دلم میخواد شوهرم ماهانه که حقوق میگیره یه مبلغی بریزه رو حسابم بخدا به ۱۰۰هزارم رازیم فقط دلم میخواد یه پولی داشته باشم.رومم نمیشه بهش بگم ماهانه بهم پول بده.خوب منم تو خونه کار میکنم.واقعا ناراحتم بخاطر این قضیه
اینم بگم من تا الان ۵۰۰هزار جمع کردم چندشب پیش بهش گقتم که من اینقدر جمع کردم دوس دارم بیشترش کنم که یه چیز خوبی بخرم با پول خودم.گفت آفرین کار خوبی میکنی.غیر مستقیم گفتم ولی خوب فایده نداشت
ببخشید نظراتتونو بگید شاید الان نتونستم جواب بدم