2777
2789
عنوان

هموروئید 😢

278 بازدید | 48 پست

سلام..

بچه ها من باردارم تو ماه پنج بارداریم هموروئید گرفتم..اولش کوچولو بود الان که تو ماه هشتم خیلی بزرگ شده دکتر زنان فقط گفت کاری کن یبوست نشی...دیگه چیزی نداد..

خیلی میترسم برا زایمانم که بزرگتر بشه...اصلا میشه طبیعی زایمان کرد با یا این وضع؟

الان برم پیش جراح کاری برام میکنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط یبوست نگیر تا یکی دوماه بعد زایمان بعد برو لیزر کن میسوزونن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مادرا برای نی نی دار شدن منم دعا کنین 

این ماه ماه دوممه که امپول اچ‌سی‌جی رو زدم 

دعا کنین تا چند هفته ی دیگه بیام تاپیک بی بی چک مثبت بزارم ان شاءالله

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
مادرا برای نی نی دار شدن منم دعا کنین  این ماه ماه دوممه که امپول اچ‌سی‌جی رو زدم  دعا ک ...

ان شاالله 

منم دو ساله اقدامم نمیشه این ماه امپول زدم ولی علائمی ندارم خداکنه باردارشم

من فیشر داشتم خیلی درد کشیدم تا اینکه عمل کردم

آره الان نمیشه اخه عمل کنه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بخاطر زایمان طبیعی چون فشار میاد یبوست و همورویید رو شاخشه کلا 

درمان کن قبل زایمانت بعد زایمانتم جدی مراقبت کن

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
پماد انتی هموروید بزن بعدشم واقعا سعی کن یوبوست نشی یا اسهال این بهترین کاره

اسهالم بده😲؟؟؟...یبوست بخاطر قرص اهن که میخورم بدتر از همه کم خون هم هستم نمیتونمم که نخورم😩