2777
2789
عنوان

از لذت های کوتاه و قشنگ زندگی ....

342 بازدید | 24 پست

حس های خوب من وقتی که منو پدر مادر برادرم  وهمسرم کنار هم هستیم  انقدر حال دلم خوب وقتی ۵ نفری کنار هم هستیم . 

یا وقتی که خیلی خیلی خسته باشم جوری میخوابم که انگار به تشک چسبیدم. 

یا وقتی همه جا گرنه یه مغازه پیدا میکینی کولر روشنه یا تو تاکسی کولر رو زدن . 

چقدر این حس ها قشنگه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

شما ها هم از این حس هاتون بگین 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتایی ک ذرت مکزیکی یا سیب زمینی سرخ کرده میخورم ... لامصب حس میکنم تو بهشتم اصلا😋😁

هنوز. با شکم گرسنه نون گرم نخوردی ببینی لذت دنیا چیه 🤣🤣🤣🤣🤣

بهترین حس وقتیه که با تمام خستگیش زنگ میزنه بهم و حس خوب و زندگی بهم میده با اینکه اوضاع روحی خودش خیلی خوب نیست همش ب من میگه غصه نخوری خانومم همچی درست میشه❤قربونش برم

میشه دعا کنید یه معجزه خوب رخ بده و زودتر بهم برسیم این دوری اجباری  تموم شه❤

بهترین حس وقتیه که با تمام خستگیش زنگ میزنه بهم و حس خوب و زندگی بهم میده با اینکه اوضاع روحی خودش خ ...

انشالله که بهترین هابراتون رقم بخوره

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)