میگم شوهرمن ی مدت توسایت شرطبندی بود.همین ک مال بازی های فوتباله ...بعد متوجه شدم چندتا شماره کارت ک مال ی بانک هست نوشته رفتم شماره کارت ها رو تو آپ وارد کردم دیدم یکی ب اسم ی مرد دوتاهم ب اسم ی خانوم مثلا ..ولی همه مال ی بانک ..ترس برداشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای واریز وجه باید با کارت سایت بزنی یعنی به اون کارت پول واریز کنی تا حسابت تو سایت شارز بشه همه شون هم اکثرا توسعه تعاون اینان ولی نزار بزنه کل زندگیتو نابود میکنه
اره خودمم همین فکر کردم .میگم میشه چتی چیزی انجام دادهایم بازی ها با آدمهای دیگه
نه من خودم دوسال بود تو سایت ها اون شماره کارته برای واریز پول و شارز حساب نگران اون نباش فقط قمار دیگه اخرش تباهیه خیلی ها افسره شدن عصبی خودکشی زندگیشون از هم پاشیده چیزیه که جز حرص چیزی ندارره