2777
2789
عنوان

بچهاااا نظر بدین لطفا

80 بازدید | 16 پست

بچها لطفا ایده بدین برای مبلمان راحتی چه طرح و رنگی و میپسندین عکس بفرستین ایده بشه برای همون

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻

رنگ طوسی صورتی( کثیف) یا طوسی یاسی.

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مبلام دادم به دوستم. شوهرم ناراحت شد گفت نمی خرم تا الان نخریده 😂

منم مبلامو فروختم😂میخوام جدید بخرم 

این استیل طلاییا رنگشون نمیرع؟

نت پر ایده هست دیگه الان کسیم برات ایده بفرسته از اینترنت گرفته دیگه

اره میدونم عزیزم خواستم اینجا هم بپرسم 

جالب اینجاست مفتی بهش دادم حتی بدون یک ریال بخدا قسم. دیگه ۲ ساله بهم یه پیامم نمی ده. شوهرمم همش غر ...

عجب ادمایی پیدا میشن 🙄

همش با خودم می گم کاش می سوزوندمشون و نمی دادمش

تو کار بدی نکردی خواستی لطف کنی اما انگار اون طرف هدفش چیز دیگه ای بوده