2777
2789
عنوان

بی بی چک چند روز بعد نشون میده اگه مثبت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 48 پست
چن روز باید از وقت پری بگذرت حداقل یه هفته

انقدر اینجا اینو گفتم زبونم مو دراورد،همیشه هم یکی میاد میگه نه من ده روز به پریود زدم نشون داده درستم بوده!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اگ اولای اقدامته با این عجله و استرس نتیجه نمیگیری اروم باش رو خود بی بی چکا نوشته یه هفته بعد از تا ...

این بار سوم اگه اشتباه نکنم میترسم این بارم نشه😔😔

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود ترین حالتش و میخوام بدونم اصن طاقت ندارم

استرس نداشته باش قبل پری خیلی کم نشون میده ولی یه هفته بعد پری ک وقتت گذشت دقیقه

♡ بیر دونیا اینسان ، بیر اینسان دونیام♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
انقدر اینجا از اینا گفتم مو دراورد،همیشه هم یکی میاد میگه نه من ده روز به پریود زدم نشون داده درستم ...

😂😂

♡ بیر دونیا اینسان ، بیر اینسان دونیام♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
زود ترین حالتش و میخوام بدونم اصن طاقت ندارم

استرست مانع مثبت شدن میشه...بیخیال باش و تا تاخیر پریودت صبر کن چون بی بی نشون نمیده...اوتی که ده روز بعد شایدددد نشون بده آزمایش خونه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اینجا پر از خانوماییه ک چند ساله منتظرن شما با یه ماه اینجوری میکنی چرا چیزی نشده ک .بعد شما و همسرت ...

میترسم ی وقت مشکل و اینا باشه،ن ندادیم من ک میترسم از ازمایش ک ی چی بگن ناامید شم 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
تا ی سال  مشکلی نیس اگه باردار نشی نترس

ینی احتمالش هس چیزیمون نباشه مثلا مشکل ناباروری😢

من تازه فهمیدم باردارم از بوی مرغ خود مرغ هرنوع عذا بدددددم میاد چه کنم خانوما

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
ن تا ی سال شنیدم طبیعیه همه ک زود و تو ماه اول باردار نمیشن 

نمیدونم کلافه شدم بخدا 

میترسم ی وقت مشکل و اینا باشه،ن ندادیم من ک میترسم از ازمایش ک ی چی بگن ناامید شم 

خب اشتباهت همینجاست شما اول کار باید یه ازمایش خون و سونو گرافی بدی همسرتم یه ازمایش اسپرم اگه داخل هرکدوم از اینا موردی باشه به راحتی با دارو بر طرف میشه ولی اگه همینجوری اقدام کنی و نتیجه نده بیشتر علاف میشی 

بعد کیت تخمک گذاری ام برای همه مناسب نیست مثلا من به شخصه تنبلی تخمدان خفیف دارم و هروقت کیت بذارم دوخطه میشه یعنی برای ماها جواب نمیده پس بهتره اول چکاپ بشی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
وا چ کاریه خووو بذار بعد پری بی بی چکت اضافس😐

بخدا تا الان تو این دو ماه تقریبا 10 تا استفاده کردم 😭😭😭