2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان براش مسیج بزن بگو عزیزم شرمنده بدموقع مزاحم شدم دخترم الان بیدارم کرد دیدم حالش خوب نیس بالا میاره گفتم بت خبر بدم حق الناس نشه شرمندت شم خدای نکرده بچت مریض بشه اخه نمیدونم کروناس یا نه.بازم قدمت روچشم هرجور خودت صلاح میدونی 

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک

اتفاقاچون کرونااومده نگین بده 

همینوبهش بگو 

بگو .....مریض شده علائمشوبگو 

بعدم بگو اگرمشکلی نیست هفته ی دیگه. ....بهترشدبیایید راستش میترسم خدای نکرده کروناباشه به شماهم منتقل بشه بازیک عمرشرمنده بشیم 

یاهم بگوهمسرت بهش بگه خواهربرادرن روشون بهم بازتره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

افرین کارت خیلی درسته بعضیا نمیگن و چه ظلمی در حق بقیه میکنن😔

من خودم پریسال خواهرشوهرم اومدازشهرستان خونه خووهرش ...خونه منم اومدولی نگفت بچش مریضه....خروسک داشته بچش ...بخداتاده روزجفت بچه هاموسه باربردم دکتر...یه باربیمارستان خدامیددنه چه عذابی کشیدم زنگ زدکلی معذرت خواهی ولی چه فایده

واقعا شعورتو میرسونه

کاش همه مون اینجور باشیم

نه الان همیشه

من وافعا خوشحال میشم اینجور آدمی دورم باشه

ی دوستی داشتم همیشه با بچه هاش اینور اونور چه توکرونا چه قبلش همیشه تا۳ و۴ صبح بابچه های کوچیک مهمونی ودورهمی

اونوقت مریضم میشدن نمیگفت مریضن بچه هاشو با پلاستیک دارو میکشوند این شهر واون شهر مسافرت

خونه ماهم اومده بودن دیدم دارو میده هنگ کردم

خب زن حسابی دوروزم بمون خونه به بچه ت برس جون بگیره بقیه روهم مریض نکن😏

من خودم پریسال خواهرشوهرم اومدازشهرستان خونه خووهرش ...خونه منم اومدولی نگفت بچش مریضه....خروسک داشت ...

اره میدونم دختر عموی منم بچه هاش کرونا داشتن میگفت سرما خوردن فرستاده بودشون خونه عموم بمونن همشون از بچه ها کرونا گرفتن و متاسفانه عموم فوت شد 😔

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻