2777
2789
عنوان

زلزله کجا اومده؟

196 بازدید | 21 پست

چند ریشتر؟

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

۳.۴ پرندک

اژدها حمله کرده میدونی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گلم

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷
اژدهاحمله کرده یعنی چی؟

بخاطر ۳ ریشتر خودشونو هلاک کردن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
با ۳ریشتر اژدها حمله میکنه مگه؟.برو‌بخواب فرزندم 

فیوز نسوزونی انقدر فکر میکنی نگرانتم

چگونه لاغر شدی  

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘
چگونه لاغر شدی    

رژیم و ورزش و سختی

نه عزیزم نگران من نباش.برو‌با تخیلاتت خوش باش.😂😂مراقب اژدها هم باش 😂😂 بسم الله بگو بگیر بخواب.زلزله هم نموم شد رفت.دیگه سه ریشتر که عادیه تو ابران.برو سایت زلزله ببین در طول روز چند تا همچین زلزله هایی میاد

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
نه عزیزم نگران من نباش.برو‌با تخیلاتت خوش باش.😂😂مراقبم اژدها هم باش 😂😂

انقد ای کیوت پایینه ک منظور کلامو نمیگیری یا مسخره بازی درمیاری خدا شفات بده