2777
2789

😩

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوع پوست لطفا.و نوع جوش

چرب

ریز 

چرکی 

سرسیاه

سر سفید

همه نوعع😩😐

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

عزیزم فقط و فقط صابون ویرگو کلیندا رنگ سبزش 

قیمتشم حدود۳۰_۳۵هس  روزی دوبارمیزنی اگ پوستت خشکه مرطوب کننده بزن بعدش اگرم نه ک نمیخاد

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
سلام گلم بله

من دقیقا پوستم مثل شما هست،هم چربه هم جوشای زیر پوستی میزد هم سر سفید،اما حدودا یک ماهه که خیلی خیلی بهتر شدم،اول باید بگم که صبح و شب صورتتون رو حتما بشورید با پن یا شوینده پوست چرب (من از پن رزالیا استفاده میکنم عالیه مخصوص پوست چربه)بعدشم مرطوب کننده فیس دوکس میزنم که اونم مناسب پوست های جوش داره و چهار قسمت صورتم اندازه عدس میزنم و پخشش میکنم چون مرطوب کننده زیادشم پوست رو چرب میکنه،خب خواب Aha میزنم و حتما از ضد آفتاب مخصوص پوستتون استفاده کنید،در طول روزم آب زیاد ینوشید ترجیحا آب ولرم نیم ساعت قبل هر وعده،من این مدت خیلی پوستم بهتر شده،کلا آب ولرم چربی پوست رو کنترل میکنه،مشکلات روده و کبد حتی هورمون ها رو اوکی میکنه،قبل صبحانه نیم ساعت قبلش دو لیوان آب ولرم بخورید و قبل خواب هم یک لیوان چون باعث دفع سموم بدن میشه،هفته ای دو بارم از ژل لایه بردار استفاده کنید 

تا حالا چیکار کردی برا جوشات گلم

انواع صابون

ماسک های خونگی

من دقیقا پوستم مثل شما هست،هم چربه هم جوشای زیر پوستی میزد هم سر سفید،اما حدودا یک ماهه که خیل ...

چشممم ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی 

طولانی شد اما مطمئنم کارسازه،کلا محصولات آرایشی حتی بهداشتی باید کم روی پوست مصرف شه اندازه یه نخود ...

اره دقیقا