2777
2789

اول صبح گوشی رو چک کردم ماجرای مرحوم خرمدین رو دیدم و عکس پدر و مادرش و یک کلیپ و...

بعدش یک پسر بچه که....😔

الانم تاپیک نامادری بد جنس

خدایاااااااااااااا

واقعا دیگه این دنیا جای زندگی نیست....💔

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

پسربچه چیه قضیه اش؟ 

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه من الان از ترس و فکر این موضوع ها خوابم نمیبره؟دارم میلرزم از ترس...

منم ذهنم بهم ریخت کلا 

من که انقدررررر ریلکسم پر از حسای بد شدم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
پسربچه چیه قضیه اش؟ 

عضای بدنشو دراورده بودن جسدشو انداخته بودن داخل سطل زباله

اوفففف دارم دیوونه میشم

من ی کلیپ حیوان آزاری دیدم سگ وحشی انداختن ب جون بچه شتره شتره کاری ازش برنمیومد با پاش فقط خاک میپا ...

چی باعث شده انسان ها انقدر بی صفت بشن!؟

عضای بدنشو دراورده بودن جسدشو انداخته بودن داخل سطل زباله اوفففف دارم دیوونه میشم

وای جدیدا؟؟ کجا؟؟ 

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
وای جدیدا؟؟ کجا؟؟ 

اره اونم تو یکی از تاپیکا دیدم 

اره موضوع تازه ست

اسمش یادم نیست یک چیزی مثل قائمیه اینا بود

چی باعث شده انسان ها انقدر بی صفت بشن!؟

خیلیی پستن شاید باورت نشه دارم برا شتره گریه میکنم الان باز یادش افتادم چ بی دفاع بود ای خداااا 

دلم خونه حیوون گناه داره ما ی گنجشک تو تراس خونمون بچه زایید تا چندوقت در تراسم باز نمیکردیم نترسن اب و غذام یواشکی میریختم تراس رو ب گند کشیدن ولی دلم نیومد تا دیگه خودشون رفتن 

حیوون ها بی دفاعن اگه ببینی چطوری بچه شتره آزار میدن نبینش اصلا 

خیلیی پستن شاید باورت نشه دارم برا شتره گریه میکنم الان باز یادش افتادم چ بی دفاع بود ای خداااا  ...

نه نمیبینم همینایی که دیدم واسه یک ماه حال بد و نیاز به انرژی گرفتن کفایت میکنه

کار خوبی کردی حیوونا گناه دارن❤

اره اونم تو یکی از تاپیکا دیدم  اره موضوع تازه ست اسمش یادم نیست یک چیزی مثل قائمیه اینا بود

قایمیه اسلامشهر؟ من هنوز توی کف پدر خرمدینم، مرتیکه به دختر خودش تجاوز میکرده و زنش هم میدونسته بعد میگه بچه هام توی فساد غرق بودن، هرروز داره ترسناکتر میشه قضیه اش، میگن خود پیرمرده به شاگرد پسرش تجاوز کرده سر اون دعواشون شده

قایمیه اسلامشهر؟ من هنوز توی کف پدر خرمدینم، مرتیکه به دختر خودش تجاوز میکرده و زنش هم میدونسته بعد ...

وایییییی اینارو تازه دارم میشنوم

بشر داره به کجا میرههههه

اخ😖

نه اصفهان