2777
2789
عنوان

دلم بارهاشکسته

83 بازدید | 9 پست

گاهی میگم اشتباه کردم ازدواج کردم،شوهرم مردخیلی خوبیه ولی اطرافیانش نه،ماخانوادگی پشت همیم وباهم خوبیم ولی واسه شوهرم اصلااینحورنیست انگاردشمن همن،مادروپدرش ساکتن وساده،اگه هممون دورهم باشیم تهش می بینی یابی احترامیه یا تیکه انداختن جاریموشوهرشوبقیه بهم،من خسته شدم گاهی میگم چراازدواج کردم،امروزم الکی دعواراه انداخت جاریمومن که سکوت میکنم قاطی کردموجواب دادم خیلی خسته شدم واقعاچراآدمااینقدربدشدن،بخداگاهی میگم بمیرمم اینامیگن خدای مابوده

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

قبول دارم. زامبی شدن واقعا... دقیقا هرروز ی جریان اعصابخوردی دارم با بیشعوری ملت... من بااا هیچکس اینجوری نبودم ک بخوام کارماشو بدم . 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامنم اینجوری نبودم،تاوان کدوم گناهمه گاهی میگم،نمیدونم واقعا

اینکه اونی که مصیبت داره ، حتمااا داره کارما پس میده چرررت محض.... همیشه آدمهای مزخرفی سرراهم قرار کرفتن کلی توووهین کردن بهم . من هرررگز به کسی اینجوری توهین نکردم . 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
اینکه اونی که مصیبت داره ، حتمااا داره کارما پس میده چرررت محض.... همیشه آدمهای مزخرفی سرراهم قرار ک ...

من امروزیه حرفایی شنیدم جواب دادما ولی میگم چراحواب دادم منم شدم مثل اون دل شکستم،ولی واقعاخسته شدم مغزم دیگه نمی کشه هی توهین هی چرت وپرت

من امروزیه حرفایی شنیدم جواب دادما ولی میگم چراحواب دادم منم شدم مثل اون دل شکستم،ولی واقعاخسته شدم ...

خوب کردی جواب دادی . ول کن اینا رو که تو هم میشی عین اون . نذار سوارت بشن . گذشت دوره خوبی کردن سکوت کردن . یسریا آدم نیستن . هرچی کوتاه میای صداشونو بلندتر میکنن سرت . 

خوب کردی جواب دادی . ول کن اینا رو که تو هم میشی عین اون . نذار سوارت بشن . گذشت دوره خوبی کردن سکوت ...

آره ولی میدونی مادرش فوت شده بود،پارسال رفته بودمادرشوآوارده بودجاریم،سروقت مادرشوهرم که چراواسع این عروست فلان کردین بل کردین،مادرشوهرمم صاف اومدگذاشت کف دستم،تایه هفته یادمه غصه خوردم،الان بازجاریم چرت وپرت گفت بعدمیگه من به توحسادت نمیکنم،گفتم آره رفته بودی مادرتوآواردی البته خدارحمتش کنه،قاطی کردوهرچی خواست گفت،جواب دادم ولی میگم کاش اسم مادرشونمیاواردم

آره ولی میدونی مادرش فوت شده بود،پارسال رفته بودمادرشوآوارده بودجاریم،سروقت مادرشوهرم که چراواسع این ...

اوهوم... سعی کن زمانی ک اون هست نری خونه مادرشوهرت . کمتر ببیتید همو ‌. خدا شر همه آدمایی ک پاچمونو نیگیرن از سرمون وا کنه الهی.. 

اوهوم... سعی کن زمانی ک اون هست نری خونه مادرشوهرت . کمتر ببیتید همو ‌. خدا شر همه آدمایی ک پاچ ...

آره،البته مادرش فرشته نبودولی خب مرده دستش کوتاهه ازدنیا،خیلی اذیتم کردن،خربودم گفتم،گناه داشت،البته بدونی چیاگفته به شوهرم گفت زندگیتوخراب میکنم شوهرم گفت هرغلطی می خوای بکن،من خونه خریدم اونم دست مستاجره چون پولم کم بود،این داره حرص میخوره بهش نگفتیمانمیدونم کی گفته دنبال بهانه بودداشت میسوخت،منم گفتم اره توحسودنیستی ولی پشیمونم اسم مادرشواواردم گفتم اونورفتی اواردی،خدایااااا چیکارکنم بااینا