2777
2789
عنوان

نمک دریا واسه اگزما

1540 بازدید | 28 پست

من تو نت خوندم نمک دریاواسه خارش پوستی که درگیر اگزماس خوبه منم امتحان کردم با نمک دریا اب نمک درست کردم بعد قسمتایی از پوستمو که درگیر بود با اب نمک شستم 

اولش خیلی پوستمو سوزوند بعد چند دقیقه سوزشش رفع شد و واقعا الان چند روز استفاده میکنم خیلی پوستم بهتر شده و تقریبا خارش پوستم رفع شده دارم یه نفس راحت میکشم 

شماهم گه پوستتون اگزما داره امتحان کنید واسه من که خیلی خوب بود 

من یک بطری یک لیتری نوشابه رو نصفه اب میکردم و توش یک قاشق چایخوری نمک دریا میریختم خوب همش میزدم بعد استفاده میکردم

شایدفردایی نباشه🙃☀                                      یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه...                                                                                                                  اونم دماغمه 😎😑                                          ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن.                                      الهی آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالهاست درگیر اگزما هستم هیچ مدلی هم خوب نمیشه فقط گاهی علائمش با دارو کمتر میشه که موقتیه، کف دستام جوشای ریز آبکی میزنه که به شدت هم میخاره خیلی اذیتم میکنه، واقعا نمک دریا موثره؟ 

سلام من رو پوست سرم اگزما زده چند ساله هست و خارش زیاد داره چند بار دکتر رفتم دارو دادن میره و دوباره برمی گرده میگن دائم دارو استفاده کن اما سخته از اینکه همش پماد بزنم موهلم چرب میشه خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم بنظرت برا پوست سر هم تاثیر داره؟؟

زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
منم اگزما دارم ولی پماد کلوبتازول با هیدروکسیزین و آ+د رو باهم میزنم شب میزنم فرداش از بین می‌ره&nbs ...

منم کلوبتازول میزنم اما موقتی خوب میشه به محض قطع کردنش دوباره روز از نو روزی از نو، بعدم مدام نمیشه این داروها رو مصرف کرد چون کورتون دارن 

وااای دستای منو دیدی وحشت میکنی انقد خشکو قرمزو پوست پوستی هیچی درمانی نداره لعنتتتتی

این سه تا پماد و که گفتم بگیر بزن عالیه من نزدیک دوتومن خرج کردم جواب نداد دستم بدتر شد ولی این سه تا پماد و که گرفتم و با همدیگه زدم به دوروز نکشید بهتر شد اگزما درمان ندارد ولی میشه پیشگیری کرد دستت و نذار آب زیاد بهش بخوره این سه تا پماد و هم بزن خیلی بهتره می‌کنه از داروخونه خریدم قیمتشم ارزون و خوبه

وااای دستای منو دیدی وحشت میکنی انقد خشکو قرمزو پوست پوستی هیچی درمانی نداره لعنتتتتی

پوست من نابود بود نگا میکردمشون حالم بد میشد الان زمین تا اسمون فرق کرده  

بتامتازون هم استفاده کردم ولی نمک دریا عالیه واسه خارش پوست

شایدفردایی نباشه🙃☀                                      یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه...                                                                                                                  اونم دماغمه 😎😑                                          ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن.                                      الهی آمین    
منم کلوبتازول میزنم اما موقتی خوب میشه به محض قطع کردنش دوباره روز از نو روزی از نو، بعدم مدام نمیشه ...

مجبوریم چون اصلا درمان نداره منم اینارو که میزنم سعی میکنم دستم و همش با کرم مرطوب کننده مرطوب کنم که خشک نشه و دوباره بیاد

من سالهاست درگیر اگزما هستم هیچ مدلی هم خوب نمیشه فقط گاهی علائمش با دارو کمتر میشه که موقتیه، کف دس ...

واسه خارش پوست خیلی خوبه من که واقعا چند روزه نفس راحت میکشم