2777
2789
عنوان

نی نی سایت مگه پیج زنونه نیست؟

356 بازدید | 29 پست

خانومایی ک فکر میکنید فقط اینجا رو گذاشتن ک عکس بزارید و از یه چیزی صحبت کنید.واسه بارداری یه اقدامات اولیه زناشویی میخواد.اینکه کسی روش نشه به همسرش بگه ک دلش بچه و رابطه میخواد اگه گزارش زدن داره اصلا نظر ندید.واقعا مسخرست ک درک تون از رابطه انقدر پایین باشه.اگه دونستن و گفتنش بد بود نه تو اینترنت میزاشتن نه دوره مهارت جذب همسر میزاشتن.مشکل اینجاست من روم نمیشه هنوز شوهرم بدونه من بیشتر از اون نیاز دارم یا اصلا درک کنه ک زن تو رخت خوابش گوشی و تلوزیون نباید باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاش اینجا  نیست

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اینجا اسمش زنونه ست

وگرنه یه سایت عمومی هستش

در مورد این مسائل روانشناختی اینجا به نتیجه نمیرسی 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
جاش گذاست پس؟مشکلات زنونه رو به کی باید گفت

دکتر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اینجا فقط سایت غیبت خواهر شوهرو‌مادرشوهرو خاله زنک بازیه مگه نمیدونسی؟!

الان مسخرست اگه من عکس شوهرم رو پای تلوزیون بفرستم ک با پتو رفته.بعد میگن با لباس و ارایش پیشش برو دیگه.کوچیک کردن خودم نیست؟

واقعا یه سریا عقده دارن الان مدارسم تعطیل شدن هرچی انتن وخودشیرین تو مدرسه ها بوده ریختن کف سایت!!

مثلا با سوال این بنده خدا کسی میخواد منحرف شه کسی میخواد تحریک شه!میگن حریم خصوصی خب از این سایت زنونه که کسی نه کاربرارو دیده نه اسم واطلاع دقیقی ازشون داره فضا کاملا ناشناخته اس خصوصی تر کسی به راحتی میتونه سوالایی که روش نمیشه ازبقیه رو بپرسه بیرون اینجا بیان میکنه بعضیا شورشو دراوردن 

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹

فکر میکنن بچه ای که سر و کلش اینجا پیدا شده ، جاهای دیگه نمیتونه مسائل جنسی بخونه😅

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

اینجا داری تمرین میکنی بگی خجالتت بریزه؟ از همون نت و مهارت های جذب همسر کمک بگیر بخودش بگو خب🙄

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
فکر میکنن بچه ای که سر و کلش اینجا پیدا شده ، جاهای دیگه نمیتونه مسائل جنسی بخونه😅

اخه تا اینستا هست بچه بیاد اینجا چیکار.فیلتر شکنم ک هست.بیاد ببینه چجوری مرد بی احساسش رو سر ذوق بیاره