2777
2789

بهزادی خوبه 

مامی هم خوبه 

من وزن جنین رو تامین اجتماعی میرم دستگاهاشون دقیقه

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم،بیمارستان زاگرس منظورته؟

اره 

بجز غربالگری ها بقیه سونو ها رو اونجا رفتم دقیق بود

نوسازه دستگاهاشم خوبن 

دکتر اشناب کارش خیلی خوبه 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
اره  بجز غربالگری ها بقیه سونو ها رو اونجا رفتم دقیق بود نوسازه دستگاهاشم خوبن  دکتر اش ...

با دفترچه تامین اجتماعی سونوش رایگانه؟باید دکتر بنویسه یا همینجوری قبول میکنه برام سونو انجام بده؟

با دفترچه تامین اجتماعی سونوش رایگانه؟باید دکتر بنویسه یا همینجوری قبول میکنه برام سونو انجام بده؟

اره رایگانه 

شب قبل نوبت بگیر 08432246617 ساعت ۹ حتما زنگ بزن وگرنه پر میشه 

فقط صبح ها سونو دارن ، فقط چعارشنبه دوشیفت دارن صبح و عصر

رفتی اونجا برو نوبت پزشک عمومی بگیر برات تو سیستم بزنه سونو وزن جنین ، نیاز نیس متخصص باشه حتما  یا برگه بنویسن 

دیگه میری سونو رو برات انجام میدن 

واقعا ممنون عزیزم از راهنماییت 

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی

سلام عزیزم ببخشید میشه در مورد بچه گرفتن از پرورشگاه ازتون چند تا سوال بپرسم؟

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
سلام گلم جانم هستم در خدمتت

سلام عزیزم.میشه بگین شرایطش چجوریه؟و اینکه چقدر طول میکشه با اون بچه کنار بیایم؟ببخشید اینو میگم ولی خوب واقعا برام دغدغه شده من خیلی بد دل هستم و مثلا به پوشک عوض کردن بچه دیگران یا بالا آوردنشون که فکر می کنم میترسم.خیلی نگرانم که این موارد طبیعی میشه برا آدم یا نه؟؟؟

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
سلام عزیزم.میشه بگین شرایطش چجوریه؟و اینکه چقدر طول میکشه با اون بچه کنار بیایم؟ببخشید اینو میگم ولی ...

عزیزم تو واتساپ بهم پیام بده با وویس بهت بگم ،طولانیه 

۰۹۹۱۵۸۶۹۷۹۳