2777
2789
عنوان

مادرشوهر

68 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من همیشه به خانواده همسرم احترام میزارم ولی مادرشوهرم همیشه بهم تیکه های بد میگه تا شوهرمم میگه چرا گفتی میگه من منظوری نداشتم بخدا همیشه چشم منو گریه میندازه همیشه همرق گذاره همه جاهم میشینه خوب عروسش میگه ولی اسم منو نمیاره همیشه میگم من بدی نکردم چرا اذیتم میکنه بنظرتون هنوزم سکوت کنم درجواب کاراش سرمو بندازم زیر هنوزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جوابش رو به بدترین حالت بده بعد بگو من منظوری نداشتم بگو چی میگه تا بهت بگم چی بگو 😁

یا مثلا میگه پسرم قبلا خیلی خوب بودا الان معلوم نیس چرا عوض شده  هروقتم میرم خونش بهم اخم میکنه محلم نمیزاره .میگه خانواده تو اندام پسرمو خراب کردن با غذاشون..

یا مثلا میگه پسرم قبلا خیلی خوب بودا الان معلوم نیس چرا عوض شده  هروقتم میرم خونش بهم اخم میکنه ...

بگو ها ها ها دیگه چه خبرا 

شاید به نظرت جواب ساده ای بیاد 

اما چنان آدم رو قفل میکنه که هیچ جوابی نمیتونه بده 

اگر خواست ادامه حرفش رو بزنه دوباره وسط حرفش بپر و بگو ها ها ها دیگه چه خبرا اونقدر بگو تا خفه شه 

من خودم همینکار رو میکنم 

واقعا فقط خشک میشن