2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73491 بازدید | 1685 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چه خوب بقبه راهنمایی میکنی من ی دفعه تاپیکت رو دیدم انشالله که قبول شده باشی

خیلی ممنون از لطفتون 

اره من خیلی وقته قبول شدم کلاساشو میرم ترم دومم

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
یاخدا 😁 کاش دیگه تامهر همه چی تموم شه کلاسامونو شروع کنن

ایشالا ولی باز جواب اعلام شه یه چند هفته‌ای درگیر آزمایش اینایید ولی خب حداقل تکلیف مشخص میشه

آره با قانون جدید میتونی شرکت کنی(فقط تعهد میدی فقط دیپلمت اعمال شه و درخواست ارائه مدرک بالاتر ندی ...

ممنونم🙏

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

سلام دوستان.بنده رشته جغرافیامیخونم و ترم ۴هستم.میخوام برای آزمون بهورزی شرکت کنم.منتهامیگن درصورتس که قبول شی بایدازدانشگاه انصراف بدی خب این انصراف جریمه داره حدودا۲۵تا۳۰میلیون تومان.بنظرتون اگ قبول شم ارزش اینو داره که انصراف بدم؟و اینک اونایی که شرکت کردن باید چه وقتی انصراف بدی قبل مصاحبه یا بعدش؟

سلام دوستان.بنده رشته جغرافیامیخونم و ترم ۴هستم.میخوام برای آزمون بهورزی شرکت کنم.منتهامیگن درصورتس ...

اینکه ارزش داره یا نه بستگی به خودتون علایقتون و درصد موفقیتتون تو رشته فعلی داره که اگه مثلا با جغرافیا برید سرکار چه کاری پیدا می‌کنید چه حقوق مزایایی داره آیا ارزش ریسک داره یا نه اما برا تصمیم گیری بهترتون من یه پیام توضیح میدم درمورد این شغل که بتونید با جواب سوالای قبلیم درمورد جغرافیا مقایسه کنید دوتارو 

اینو برید سرکار حقوق بدو کار بین ۸.۵ تا ۹.۵ دارید بستگی به مکان تاهل و ..

کارمند عادیه

پیشرفتش کمه خیلی

تعهد خدمت ۱۵ ساله میدید برا خدمت و سکونت(که سکونت هیچکی اجرا نمیکنه همه بعد چند سال شهر ساکن میشن)

وظایف شغلی درزمینه بهداشت از همه نوعش از محیط و حرفه‌ای تا مراقبت مادر و کودک و.. تعدادش زیاده و وظایف هم زیاد 

درکل شغل سختی نیست ولی اسونم نیست مثه همه شغلاس بستگی داره چقدر دل به کار بدید و برنامه ریزی کنید 

اگه با دیپلم ثبت نام کنید دوسال دوره دارید آموزشی که توش به خانما خوابگاه هم تعلق میگیره کمک هزینه هم میدن چند ماه یه بار هرموقع بودجه باشه ولی مبلغش زیاد نیست درحد یه تومن حدودی 

بعد اگه یه زمانی تو این بازه پونزده ساله بخواید انصراف هم بدید باید تمام خرج هایی که تو دوره شده رو بدید مثه مربی اب برق کمک هزینه هایی که دادن و.. 

درمورد زمان انصرافم شما فقط زمانی که کلاساتون خواست شروع بشه بعد جواب گزینش نیاز به نامه انصراف و.. دارید تا اون موقع مرخصی تحصیلی میتونید بگیرید تا تکلیف مشخص شه اینا 

بازم سوال جزئی تری داشتید بپرسید میگم

اینکه ارزش داره یا نه بستگی به خودتون علایقتون و درصد موفقیتتون تو رشته فعلی داره که اگه مثلا با جغر ...

اخه دلم نمیخواد مرخصی بگیرم از اونورهرچیم بیشتربرم بایدجریمه بیشتربدم.و اینک تو رشتم بازارکارداغونه.بنظرتون جریمه ای ک بدم رو بعدا باهمین شغل بهورزی جبران میشع یا ن

اخه دلم نمیخواد مرخصی بگیرم از اونورهرچیم بیشتربرم بایدجریمه بیشتربدم.و اینک تو رشتم بازارکارداغونه. ...

مرخصیتون تا جایی که من قبلا میدونستم جزو جریمه حساب نمیومد اخه یهو ببینید قبول نشید و اینو هم انصراف بدید هردو رو از دست میدید واسه همین میگم مرخصی بگیرید تا تکلیف مشخص شه اینا 

بهورزی حقوقشم همون ۹.۱۰ تومنه زندگی روتین میتونید داشته باشید مخصوصا اگه خانم باشید خوبه براتون اره جبران میشه ولی خب مثلا بگم شغل خاصیه و خیلی خوبه فلانم نه نیست معمولیه 

سلام استارتر، شما الان دانشگاه دارید درس میخونین؟

دانشگاه نه ولی دوره آموزشی اره الان درحال تحصیلم اگه منظورتون اینطوریه