2777
2789

:) سر شدیم دیگه

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحتم😭😭😭😭

۳ ۳نفروکشتن وتجاوزاونم به دخترخودش..واقعااین چیزاروادم میشنونه حتی به خودشم نمیتونه اعتمادکنه دیگه😔💔

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

درد يكي دوتا نيست ك ديگه😔فيلم اون خانمي ك از كارمند بانك رفاه كتك ميخوره هم وحشتناكه اي كاش اونجا بودم  مرتيكه رو پاره ميكردم😔😔چطور كسي كاري نميكنه

چطور رهگذرا انقد بي غيرتن

🤍مِرســـيا🤍كاربر ٩٧ هستم🤍اگه سكوت ميكنيم دليلش اين نيست جوابى براتون نداريم😉دليلش اينه اميدى به درك شما نداريم.😅🤍
درد يكي دوتا نيست ك ديگه😔فيلم اون خانمي ك از كارمند بانك رفاه كتك ميخوره هم وحشتناكه اي كاش اونجا ب ...

باز اون کتکه میشه یکم هضم کرد اخراجشم کردن ولی ایناا😭😭😭😭

خدا میبیند و بس...!
چرا خانم رو كتك ميزنه؟ راسته كه كارمند بانك رو اخراج كردن؟

معلوم نيست اما اصلا زن هركاريم كرده باشه اون كار انسانيه؟اخلاقيع؟زنگ ميزدن پليس

🤍مِرســـيا🤍كاربر ٩٧ هستم🤍اگه سكوت ميكنيم دليلش اين نيست جوابى براتون نداريم😉دليلش اينه اميدى به درك شما نداريم.😅🤍