2777
2789

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فرقی نمیکنه اگه ناشتا برم چی؟ چون آزمایش دیگه هم دارم

عزیزم اشکال نداره اتفاقا ناشتا بهتره 

بستگی به ازمایشت داره به من گفت ناشتا بیا

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

براي ازمايش غربالگري ناشتا لازم نيست باشي بقيه ازمايشاتو نميدونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اول اون آزمایشتو بده که ناشتا باید باشی

چون توی سونو غربال شاید بچه نچرخه که دیده بشه کامل مجبور باشی چیز شیرین بخوری

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
اول اون آزمایشتو بده که ناشتا باید باشی چون توی سونو غربال شاید بچه نچرخه که دیده بشه کامل مجبور با ...

نه سونو غربالگری امروز رفتم آزمایش فردا صبح. برای آزمایش غربالگری میگم ناشتا باشم یا نه ؟

نه سونو غربالگری امروز رفتم آزمایش فردا صبح. برای آزمایش غربالگری میگم ناشتا باشم یا نه ؟

نه اصلا غربالگری ربطی نداره ناشتا باشی.فقط شاید بگن مثانه باید خالی باشه ولی ناشتا بودن الزام نیست.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
نه اصلا غربالگری ربطی نداره ناشتا باشی.فقط شاید بگن مثانه باید خالی باشه ولی ناشتا بودن الزام نیست.

چون آزمایش دیابت هم دارم. پس آزمایش دیابتو بذارم برا یه روز دیگه اول آزمایش غربالگری رو انجام بدم بعد چون برا دیابت باید ناشتا باشم 

چون آزمایش دیابت هم دارم. پس آزمایش دیابتو بذارم برا یه روز دیگه اول آزمایش غربالگری رو انجام بدم بع ...

عزیزم شما اگه فردا هر دو رو نوبت داری اول برو آزمایش دیابتت رو بده.

بعد تموم شد برو برای غربالگری. ناشتا بودن یا نبودن تو غربالگری تاثیری نداره.