دخترررپایییییزی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 745 عنوان برای آزمایش غربالگری باید ناشتا باشیم؟ 8762 بازدید | 16 پست ؟؟؟؟؟؟ 1400/02/29 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123873 نه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
شیوا95 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 2863 خیر.فقط ی شکلات چیز شیرین همراهت باشه. خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
مامان_آریوش عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 2220 به من گفت ناشتا بستگی به آزمایشت داره خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
دخترررپایییییزی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 745 نه یعنی فرقی نمیکنه اگه ناشتا برم چی؟ چون آزمایش دیگه هم دارم
مامان_آریوش عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 2220 یعنی فرقی نمیکنه اگه ناشتا برم چی؟ چون آزمایش دیگه هم دارم عزیزم اشکال نداره اتفاقا ناشتا بهتره بستگی به ازمایشت داره به من گفت ناشتا بیا خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123873 یعنی فرقی نمیکنه اگه ناشتا برم چی؟ چون آزمایش دیگه هم دارم براي ازمايش غربالگري ناشتا لازم نيست باشي بقيه ازمايشاتو نميدونم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
شیوا95 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 2863 یعنی فرقی نمیکنه اگه ناشتا برم چی؟ چون آزمایش دیگه هم دارم اول اون آزمایشتو بده که ناشتا باید باشیچون توی سونو غربال شاید بچه نچرخه که دیده بشه کامل مجبور باشی چیز شیرین بخوری خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
دخترررپایییییزی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 745 اول اون آزمایشتو بده که ناشتا باید باشی چون توی سونو غربال شاید بچه نچرخه که دیده بشه کامل مجبور با ... نه سونو غربالگری امروز رفتم آزمایش فردا صبح. برای آزمایش غربالگری میگم ناشتا باشم یا نه ؟
دخترررپایییییزی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 745 عزیزم اشکال نداره اتفاقا ناشتا بهتره بستگی به ازمایشت داره به من گفت ناشتا بیا چند ساعت ناشتا باشم
شیوا95 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 2863 نه سونو غربالگری امروز رفتم آزمایش فردا صبح. برای آزمایش غربالگری میگم ناشتا باشم یا نه ؟ نه اصلا غربالگری ربطی نداره ناشتا باشی.فقط شاید بگن مثانه باید خالی باشه ولی ناشتا بودن الزام نیست. خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
دخترررپایییییزی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 745 نه اصلا غربالگری ربطی نداره ناشتا باشی.فقط شاید بگن مثانه باید خالی باشه ولی ناشتا بودن الزام نیست. چون آزمایش دیابت هم دارم. پس آزمایش دیابتو بذارم برا یه روز دیگه اول آزمایش غربالگری رو انجام بدم بعد چون برا دیابت باید ناشتا باشم
شیوا95 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 2863 چون آزمایش دیابت هم دارم. پس آزمایش دیابتو بذارم برا یه روز دیگه اول آزمایش غربالگری رو انجام بدم بع ... عزیزم شما اگه فردا هر دو رو نوبت داری اول برو آزمایش دیابتت رو بده.بعد تموم شد برو برای غربالگری. ناشتا بودن یا نبودن تو غربالگری تاثیری نداره. خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️