2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفته مستطیل نه متوازی الاضلاع

بله درست میفرمایید

من باعجله حل کردم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
سلام؛ عصر عالی متعالی..‌. جسارتاً این جمله شما خیلی به دلم نشست... والده بنده با این که خودشون معلم ...

کار درست رو مادر شما کردن

منم تمام مدت با بچه هام کار کردم ولی خیلی وابسته شدن و اینقدری که باید سر کلاس توجه نمیکردن چون میدونن من در خونه هستم .

البته امسال که مجازی بود و والدین کلا کار می کردن

منم مامانم معلم بودن فقط در حد درس پرسیدن بود و واقعا مستقل تر از بچه های خودم بار اومدیم

سلام؛ عصر عالی متعالی..‌. جسارتاً این جمله شما خیلی به دلم نشست... والده بنده با این که خودشون معلم ...

مرسی از شما

من فقط با پسرم کار میکنم ولی سر امتحان هیچ کمکی نمیکنم

کلا پسرم مستقل خودش درسش خوبه ولی چون متاسفانه امسال معلم خوبی قسمتش نشد دیگه تدریسش به عهده خودم بود

انشالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

سوال ۳

۱. ج 

۲ ج 

۳. ج

۴. ج

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
کار درست رو مادر شما کردن منم تمام مدت با بچه هام کار کردم ولی خیلی وابسته شدن و اینقدری که باید سر ...

از لحاظ استقلال راست میگید،، واقعا حق با شماست ،، والده بنده هم هر وقتشون ازشون می پرسیدم که چرا مث مامانای دیگه این کارو واسم نمی کنی؟ در پاسخ میگفتن : نمی خوام عادت کنی ، بد عادت میشی ، اون وقت نمی تونی بدون من درس بخونی و پیشرفت منی، می خوام مستقل باشی و... منم فکر میکردم اینا همشون بهانس و به خاطر راحتب خودشون میگن... ولی بعد ها که بزرگ تر شدم به قصد و نیت مامانم و حرف های شما پی بردم.

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
مرسی از شما من فقط با پسرم کار میکنم ولی سر امتحان هیچ کمکی نمیکنم کلا پسرم مستقل خودش درسش خوبه و ...

از لحاظ استقلال راست میگید،، واقعا حق با شماست ،، والده بنده هم هر وقتشون ازشون می پرسیدم که چرا مث مامانای دیگه این کارو واسم نمی کنی؟ در پاسخ میگفتن : نمی خوام عادت کنی ، بد عادت میشی ، اون وقت نمی تونی بدون من درس بخونی و پیشرفت منی، می خوام مستقل باشی و... منم فکر میکردم اینا همشون بهانس و به خاطر راحتب خودشون میگن... ولی بعد ها که بزرگ تر شدم به قصد و نیت مامانم و حرف های شما پی بردم.

سلامت و پایدار باشید

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
از لحاظ استقلال راست میگید،، واقعا حق با شماست ،، والده بنده هم هر وقتشون ازشون می پرسیدم که چرا مث ...

حتما اینطوره

متاسفانه به دلیل شرایط آموزش مجازی امروزه و کاهلی و کوتاهی بعضی از معلم ها و به خاطر دور شدن از فضای رقابت برای دانش آموز حتما والد باید همپای دانش آموز پیش بره اگه قصد فقط گذروندن این دوره نیست و آینده نگری 

وگرنه بچه عقب میفته و جبران سخت میشه 

حتما اینطوره متاسفانه به دلیل شرایط آموزش مجازی امروزه و کاهلی و کوتاهی بعضی از معلم ها و به خاطر د ...

دقیقا

حتما اینطوره متاسفانه به دلیل شرایط آموزش مجازی امروزه و کاهلی و کوتاهی بعضی از معلم ها و به خاطر د ...

امسال که اره .بار اصلی رو دوش والدین بود . 

من خودم سال های پیش هم پا به پا بودم

امسال که اره .بار اصلی رو دوش والدین بود .  من خودم سال های پیش هم پا به پا بودم

من نه سال های پیش خودشون میخوند فقط مشکل داشت من کمکش میکردم چون خودش خیلی علاقه داره ولی امسال هم ششم بود هم معلمش خوب نبود و هم مجازی خودم پا به پاش اومدم

من نه سال های پیش خودشون میخوند فقط مشکل داشت من کمکش میکردم چون خودش خیلی علاقه داره ولی امسال هم ش ...

مجازی معلم هر چقدر خوب هم باشه فایده نداره 

مثلا ریاضی بچه همون جا باید اشکال بپرسه تا بقیه درس رو متوجه بشه 

اخرشم خود بچه و والدین

معلما هم کار زیادی ازشون بر نمیاد 

مجازی معلم هر چقدر خوب هم باشه فایده نداره  مثلا ریاضی بچه همون جا باید اشکال بپرسه تا بقیه در ...

من معلم پارسالش عالی بود پسرم

یعنی تو همون 3ماه انقدر دلسوزانه درس میداد که پسرم یاد میگرفت

ولی متاسفانه بعضی ها از زیر کار دررو هستند