2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 104 پست
هیچ خوشبختی نداشتم هیچی  و نخواهم داشت فقط بچه میتونه دلیل خوشبختیم باشه

عزیزم یچیزی میگم ناراحت نشو 

یعنی تو زندگی با شوهرت هیچ دلخوشی نداری؟

اگه نداری دور بچه رو خط بکش یه خانومی می گفت بچه یه تَر به زندگی اضافه میکنه یعنی بد هست میشه بدتر خوبه میشه خوبتر پس اگه زندگیتون خوب نیست فقط می خوای بچه بیاد همه چی خوب بشه بدون نمیشه فقط اون طفل معصومو گرفتار میکنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چی راجب خودت فکر میکنی خواهر؟ ارزشت اینه؟ تو خودت برا خودت ارزش قایل نباشی از بقیه چه انتظاری د ...

بخدا از ناچاریمه 

وقتی میبینم این همه دکتر میرم و نتیجه نمیگیرم میگم گناه شوهرم چیه ک بسوزه ب پای من 

ن خودش ن خونوادش هیچی نمیگن بهم اما وقتی بچه هارو باحسرت نگاه میکنه قلبم اتیش میگیره

برای نی نی دارشدنم دعامیکنین😔 خیلی سخته منتظر موندن😔😔
من خودم خواستم برا شوهرم زن بگیرم ی مدت بود بهش فکر میکردم اینجا گفتم همه ریختن سرم دعوام کردن منصرف ...

تو چقد ساده و کله خری دختر جان. اعصابمو بهم ریختی... 

چقدشوهرتو پرو کردی ک ارزشتو پایین آوردی اونم سواستفاده میکنه.. تو هنو سنی نداری.. دوستم 9سال بچه نداشت تازه الان دوتا بچه نیم شیر داره. پس صبرکن حتما بچدار میشی. الان علم پیشرفت کرده دیرترشایدبشی ولی حتمامیسی. چندوقته اقدام کردی و نشده؟ 

بخدا از ناچاریمه  وقتی میبینم این همه دکتر میرم و نتیجه نمیگیرم میگم گناه شوهرم چیه ک بسوزه ب ...

کی خانومای ایرانی میخوان یاد بگیرن اول خودشونو دوس داشته باشن اول دلسوز خودشون باشن!

تو حق خودتو پایمال کنی کسی نمیاد بهت بگه دستت درد نکنه.میخوای یهش لطف کنی جدا شو خودش بمونه و خونواده عتیقه اش و یه عفریته عین خودشون بیاره وسط زندگیش قشششنگ خوشبخت بشه

تو چقد ساده و کله خری دختر جان. اعصابمو بهم ریختی...  چقدشوهرتو پرو کردی ک ارزشتو پایین آوردی ...

بیچاره شوهرم روحشم خب نداش من توذهنم بودهمش

دوساله اقدامم یدونم کورتاژکردم بعد از کورتاژ دیگه باردارنمیشم 😭

بخدا از ناچاریمه  وقتی میبینم این همه دکتر میرم و نتیجه نمیگیرم میگم گناه شوهرم چیه ک بسوزه ب ...

غلط بکنه نیگاکنه.شاید مشکل از اون باشه تاحالا رفته پیش دکتر؟ گاهی زن مشکلش حل میشه ولی نمیدونن مشکل از مردهس

کی خانومای ایرانی میخوان یاد بگیرن اول خودشونو دوس داشته باشن اول دلسوز خودشون باشن! تو حق خودتو پا ...

هوم حق داری ولی انقدر شرایط سختیه ک ادم هرچی فکر مزخرف هس میادذهنش

والا  امضاشو یه جوری نوشته تعداد چین های پیشانی ! انگار ۲۰ ساله منتظره الان به جای اینکه لذت ...

منم پستای بعدیشو خوندم بهش حق میدم همسرش پشتش نیست

انشالا خدا دوقلو بده بهش بزنه تودهن شوهرو خانوادش

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
غلط بکنه نیگاکنه.شاید مشکل از اون باشه تاحالا رفته پیش دکتر؟ گاهی زن مشکلش حل میشه ولی نمیدونن مشکل ...

ازمایش اسپرم داده مشکلی نداره من تنبلی دارم تخمدانم فولیکول غالب تولید نمیکنه 

الان ۱۴روز مونده ب پریودم اما همه علایم پریودی دارم 

این ماه هم نشد😭

بیچاره شوهرم روحشم خب نداش من توذهنم بودهمش دوساله اقدامم یدونم کورتاژکردم بعد از کورتاژ دیگه باردا ...

اوه پس اگه یبار باردارشدن امیدوارباش حتما حتما حتما باردارمیشی. خیاااالت راحت. دختر عموی من بعدکورتاژ3سال بچه نداشت میگفتن لوله هات بسته شده.. پیاده روی می‌کرد جادکتر میرفت 2سالی جواب نداد. دیگه فقط چسبید ک لاغرکنه  نون جو می‌خورد فقط با پیاده روی. و میوه زیاد بخصوص هندونه ک آب بدن کم نشه. 22کیلو لاغرکرد درعرض2ماه. بعدش حامله شد الان دخترش2سالشه