2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 104 پست
چرا 

کاری ندارم که بچه‌داری چقدر سخته، ولی تو این مملکت بچه‌دار شدن اشتباه محضِ ... ظلم به بچه‌های بی گناهه..من بیشتر به خاطر خود بچه‌ها میگم..

گذشته از این ، شما وقت کردین تفریح داشته باشین ؟ به اندازه کافی سفر رفتین ؟ به اندازه کافی خوشی دو نفره داشتین ؟ 

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امضاتو خوندم خیلی ناراحت شدم انشالله به زودی یه نی نی خوشگل قلبش تو دلت شروع به تپیدن کنه و لذت ببری از مادری کردن براش🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
کاری ندارم که بچه‌داری چقدر سخته، ولی تو این مملکت بچه‌دار شدن اشتباه محضِ ... ظلم به بچه‌های بی گنا ...

نمیفهمم تا خودشون بچه نیارن قدر روزایی که بچه نداشتن رو میفهمن

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
آخه چی زندگی لذت ببرم  هیچ دلخوشی ندارم هیچ فقط منتظرم بچه دار شم  یه دلیل واسه زندگی داشت ...

خب اگه الان هیچ دلخوشی نداری چطور نیخوای بچه دار بشی؟

باید از لحظه های زندگیت از این سن و جوونیت لذت ببری

الان خودتو شوهرت میتوتید کلی باهم خوش بگذرونید

وقتی بیخیالش باشی خودش میاد

مشکلتون چیه؟

منماولش2سال بچه نداشتم تنبلی تخمدان داشتم و شوهرمم نطفه اش ضعیف بود. دکتر ف 2ماه دارومصرف کن. استفاده کردم اماخبری از بچه نبود... خلاصه ی بار رفتمچکاب گفتن تیروئید کم داری... خیلی کمه ولی حواست باشه باردارنشی... همینو ک دکتر گفت منم استرسم خابید بدون استرس نزدیکی میکردیم... میگفتم این همه مدت نگرفته بازم نمیگیره بچه... 

نگو اون آرامش باعث شد بچه دارم... 

بنظرمن اول است سو بذار کنار حتما اگه مشکلی نداشته باشی حامله میشی. من نزدیکای پریودی ک میشد همش میرفتم سرویس نیگامیکردم ببینم پریود شدم یا ن.. همش امیدداشتم ک اون ماه حامله باشم. ولی وقتی بیخیال بودم همون ماه دقیقا باردارشدم

کاری ندارم که بچه‌داری چقدر سخته، ولی تو این مملکت بچه‌دار شدن اشتباه محضِ ... ظلم به بچه‌های بی گنا ...

هیچ خوشبختی نداشتم هیچی  و نخواهم داشت فقط بچه میتونه دلیل خوشبختیم باشه 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
نیست آخه کم عذاب نکشیدم اسم مدت 😔😔😔😔

عزیزم سنی نداری که دوسالم چیزی نیست اول از همه نگرشتو عوض کن این چه امضاییه اخه داری؟یکم مثبت نگر باش یکم امیدوار باش.

خودتو ازین فکر رها کن، شاد باش در کنارش به درمان ادامه بده. زودی نی نی دار میشی به امید خدا

من یه خانومو تو مطب دیدم سنشم بالا بود میگفت چند سال دنبال دوا دکتر بودم بعد بی خیال شده بود چند ماه بود سرکار میرفت که یهو  باردار شده بود... یعنی دقیقا زمانی که این موضوع دیگه واسش دغدغه نبود

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
خب اگه الان هیچ دلخوشی نداری چطور نیخوای بچه دار بشی؟ باید از لحظه های زندگیت از این سن و جوونیت لذ ...

بخاطر بچه زندگیم روی هواس نباشه نه زندگی دارم نه شوهری

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
هیچ خوشبختی نداشتم هیچی  و نخواهم داشت فقط بچه میتونه دلیل خوشبختیم باشه

وقتی خودت خوشبخت نیستی چطوری میخای یه بچه رو خوشبختی کنی وقتی بچه اومد به دنیا و فهمیدی براش نمی تونی هیچ کاری بکنی بیشتر افسرده میشی

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
دوتا بچه پشت سرهم روانیم کردن برو سرکار یا کلاس یه حرفه یاد بگیر از نظر مالی مستقل شو برو مسافرت بخد ...

دانشگاه اجازه نداد برم دیپلمم و به زور گرفتم  هیچ کلاسی واسه سرگرمی نیست اسم کار هم بیارم انگار فحش ناموس دادم

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍