2777
2789
عنوان

جواب پیام خواهرشوهرم

367 بازدید | 17 پست

خواهر شوهرم پیام داده فقط یه سلام داده منم گفتم سلام، بعد نوشته خوبی منم خوبم، تو که تا من نپرسم نمیپرسی، گفتم خداروشکر منم خوبم بعدش گفتم معمولا اونی که سلام میده پشت بندش احوالپرسی هم میکنه تو یهو میای سلام میدی میری، الان نوشته تو همونم نمیدی!! 

اخلاقش خیلی بیخوده خیلی سسته و اصلا خونگرم نیست یا مثلا بعضی وقتا بی دلیل ناراحت میشه هیچوقت ازش سر درنیاوردم و نمیفهمم ک چرا این مدلیه، به نظرتون جوابشو چی بدم؟؟ منم توی دوران عقدم و با نامزدم دعوا کردیم و شاید تصمیم به جدایی بگیرم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

خب جواب نده یاسنگین‌ بدت

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهتر بود شما یه خوبی میگفتی. حالا سر مکالمه رو شما باز میکردی که چیزی نمیشد 

همیشه مدلش همینه، خب این چ طرز معاشرته وقتی ازم توقع داره خودشم باید مدل معاشرتشو اصلاح کنه

چقدر همه حب و بغض دارن تو این سایت منظورم کامنتهای اسی. عزیزم شما شعور خودتو نشون میده خیلی معمولی ...

آره اکثرا گفتن جواب نده منم سین زدم ندادم😂 چ جوابی بدم الان بهش؟

من ۵ ساله عروسی کردم هنوز شمارمو ندادم خانواده شوهرم تو هنوز عقدی

😂😂مگه میشه نداد تو این مدت یعنی اصلا با هم کار اینا نداشتین؟!