2777
2789
عنوان

دعا

58 بازدید | 5 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز 

من مشکلی واسم پیش اومده 😔دست به دامنتون عزیزان لطفا با اون دلای پاک و مهربونتون برام دعا کنین 

با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری همتون ان شاءالله خدا براتون جبران کنه

لطفا دعا کنید برام  😔😔

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  
حسبنا الله و نعم الوکیل انشالله هرچی زودتر دلتون شاد بشه

مرسی عزیزم 

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از تمامی دوستانی که برای حل مشکل این بنده حقیر دعا کردن ...

خدایا من گنه کردم تو بخشیدی؛ سپاس

من ناسپاسی کردم و باز تو بخشیدی؛ سپاس

ارزانی ام کردم تو بیش از پیش نعمت ها؛ سپاس

شرمنده ام کردی مرا با این همه لطف و صفا؛ سپاس

من خود ز خود غافل شدم دستم تو بگرفتی؛ سپاس

در ناامیدی ها دلم امید به رحمت می دهی؛ باز هم سپاس

از آخرین الطاف تو الکن شوم من از سپاس

بهر دگر الطاف تو از پیش می گویم سپاس

شرمنده مهربونی دعای خیر شما عزیزان😍😍😍

سلام دوست عزیزم انشالله که زودتر به حاجت تون برسید لطفا برا منم دعا کنید حاجت خیلی مهم دارم اسمم فاطمه هست ممنونم منم براتون صلوات فرستادم وحمد خوندم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
سلام دوست عزیزم انشالله که زودتر به حاجت تون برسید لطفا برا منم دعا کنید حاجت خیلی مهم دارم اسمم فاط ...

ممنون عزیزم به لطف خدا جواب  گرفتم

حتما.خدا خیرت بده