2777
2789

میشه جوابش رو بخونید و بگید برای خواهرم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
عزیزم من نمیدونم،ولی میشه از خواهرت بپرسی که تستش درد داشت؟؟

ن عزیز

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیز

آجی میشه بپرسی چقدر هزینه گرفته من دوباره انجام میدم هر دفعه 584 هزار تومن دادم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
جاهایی ک تیک مثبت خورده رو تو گوگل سرچ کن.

ممنون گلم شما سر در نمیارید از جوابش

آجی میشه بپرسی چقدر هزینه گرفته من دوباره انجام میدم هر دفعه 584 هزار تومن دادم

200هزینش شد عزیز

چ خبره مگه؟ 

خدا شاهده عکس فیشم دارم میخوای بفرستم 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
200هزینش شد عزیز

نمیدونم چرا انقدر زیاد از من گرفتن