2777
2789
عنوان

قرص رو چجوری بدم به مامانم که بخوره

320 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام مامانم بعد فوت داداشم خیلی داغون شده عصبی و افسردگی شدید داره و چند بار دست به خودکشی زده مه خوشبختانه سریع رسوندیم بیمارستان حالا دکتر بهش قرص سرترالین داده اما مشکل اینجاست که نمیخوره قرصاشو همش میگه من نیازی به قرص ندارم شما درست رفتار کنین تا من عصبانی نشم واقعا حالتای عصبیش خارج از حالت عادیه خیلی وحشتناک میشه واسه همین بعضی روزا قرص رو میریزم تو چاییش با دارچین قاطی میکنم که تابلو نشه یا امروز پودر کردم ریختم تو سالادش دیگه نمیدونم که چجوری بدم که هر روز بخوره چون سختمه هر روز از خونه خودم بیام اینجا کار دارم سرکار میرم نمیشه هر روز بیام بردارمم‌شهر دیگه اس نظر بدین لطفا

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

من شنیدم چایی قرصو خنثی میکنه لاقل بریز تو شربتی چیزی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودتو بزن و اشک وناله و آه که منو دوست نداری میخوای من دور از جونت سکته کنم و یکم پیاز داغشو زیاد کن 

این روش رو مامان من همیشه جوابه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
به کمک مشاور باهاش حرف بزنه

اصلا قبول نداره مشاوره رو

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
به نظرم خودتو بزن و اشک وناله و آه که منو دوست نداری میخوای من دور از جونت سکته کنم و یکم پیاز داغشو ...

وقتی افسردگی واقعا جدی باشه این چیزا جواب نمیده عزیزم

وقتی افسردگی واقعا جدی باشه این چیزا جواب نمیده عزیزم

هرروز از خونه خودت غذا بپزی با اسنپ بفرستی نمیشه؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...