2777
2789

من یکی ۳ساله ۴ماه واون یکی ۱۱ماهه دهنم صاف شده بشور بساب اونو ببر دسشویی این پوشک عوض کن غذا درست کن خونه هم که خط قرمزه منه باید همیشه مرتب باشه ولی خداییش سخته ولی من تونستم الان دیگه میدونم چیکارا دارم مادرشوهر میگه هروقت رفتیم خونه سحر انگار نه انگار بچه توش زندگی میکنه .واینم بدون که اونی که بخواد مدریت کنه ۱۰تا بچم داشته باشه به همه کاراش میرسه ولی اونیم که نخواد مثل خواهر شوهر من بدون بچه هم خونش داغونه

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون،خواب که نگو...از بعد ماه رمضان،همه ش در حال خواب دیدنم... وقتی بیدار میشم انگار کتک خوردم...ما ...

من روزایی که بد میخوابم میگم وای نمی تونم.توان زایمان ندارم.روزایی که خوب میخوابم میگم میرم یه ساعته فارغ میشم میام  

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
ممنون،خواب که نگو...از بعد ماه رمضان،همه ش در حال خواب دیدنم... وقتی بیدار میشم انگار کتک خوردم...ما ...

من روزایی که بد میخوابم میگم وای نمی تونم.توان زایمان ندارم.روزایی که خوب میخوابم میگم میرم یه ساعته فارغ میشم میام  

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
من یکی ۳ساله ۴ماه واون یکی ۱۱ماهه دهنم صاف شده بشور بساب اونو ببر دسشویی این پوشک عوض کن غذا درست کن ...

آره واقعا مدیریت مادر یه چیز دیگس خیلیا بدون بچه میبینی هی مینالن و به هیچ کاریشون نمیرسن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
من یکی ۳ساله ۴ماه واون یکی ۱۱ماهه دهنم صاف شده بشور بساب اونو ببر دسشویی این پوشک عوض کن غذا درست کن ...

کار همسرت چطوره؟شوهر من سفر کاری زیاد میره،بیست و چهار ساعت با بچه م

خیلی سخته دست تنها تو آپارتمان  نه ناخواسته بود تو شیر دهی و با جلوگیری

قرص اورژانسی مصرف کردی؟

کار همسرت چطوره؟شوهر من سفر کاری زیاد میره،بیست و چهار ساعت با بچه م

شوهر من ۶ صبح میره ۷شب میاد ساعت ۹هم میخوابه 

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜
خیلی سخته دست تنها تو آپارتمان  نه ناخواسته بود تو شیر دهی و با جلوگیری

خدا حفظشون کنه به شما هم کمک کنه عیبی نداره عوضش همشون باهم بزرگ میشن فک کن سه قلو داری دیگه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

من دوتا دارم فاصله سنیشون دوسال و شیش ماه هست اوایلش خیلی سخت بود برام ی روز میدیدی هم زمان خرابکاری کردن باید باهم میشستمشون یا هردو تاشون روباید خودم بهشون غذا میدادم ی لقمه این ی لقمه اون بابا دیوونه شدم تا یکم از آبو گل در اومدن اما وقتاییم ک مث دوتا دوست میشینن باهم بازی می‌کنند حال میکنم 

خدایا ب بزرگیت قسمت میدم دستمو بگیر خسته ام....
من دوتا دارم فاصله سنیشون دوسال و شیش ماه هست اوایلش خیلی سخت بود برام ی روز میدیدی هم زمان خرابکاری ...

ولی دخترم خیلی عاقل ی روز رفتم حموم پسرمم حمو کردم فرستادمش بیرون وقتی برگشتم دیدم دخترم لباسای داداششو تنش کرده موتاشم شونه کرده کلی ذوق کردم 

خدایا ب بزرگیت قسمت میدم دستمو بگیر خسته ام....

من..پسرم ۱۴ فروردین ۹۹

دخترم ۲۳فروردین۴۰۰

از آخر دی هم باید برم سر کار

سخت ک هست اما خدا توان میده...

روزم خلاصه شده در پوشک کاری شیرخشک درست کردن بچه رو پا تابوندن اون وسطا ب زندگی و غذا درست کردن هم میرسم...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟