من یکی ۳ساله ۴ماه واون یکی ۱۱ماهه دهنم صاف شده بشور بساب اونو ببر دسشویی این پوشک عوض کن غذا درست کن خونه هم که خط قرمزه منه باید همیشه مرتب باشه ولی خداییش سخته ولی من تونستم الان دیگه میدونم چیکارا دارم مادرشوهر میگه هروقت رفتیم خونه سحر انگار نه انگار بچه توش زندگی میکنه .واینم بدون که اونی که بخواد مدریت کنه ۱۰تا بچم داشته باشه به همه کاراش میرسه ولی اونیم که نخواد مثل خواهر شوهر من بدون بچه هم خونش داغونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یکی ۳ساله ۴ماه واون یکی ۱۱ماهه دهنم صاف شده بشور بساب اونو ببر دسشویی این پوشک عوض کن غذا درست کن ...
آره واقعا مدیریت مادر یه چیز دیگس خیلیا بدون بچه میبینی هی مینالن و به هیچ کاریشون نمیرسن
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
خیلی سخته دست تنها تو آپارتمان نه ناخواسته بود تو شیر دهی و با جلوگیری
خدا حفظشون کنه به شما هم کمک کنه عیبی نداره عوضش همشون باهم بزرگ میشن فک کن سه قلو داری دیگه
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
من دوتا دارم فاصله سنیشون دوسال و شیش ماه هست اوایلش خیلی سخت بود برام ی روز میدیدی هم زمان خرابکاری کردن باید باهم میشستمشون یا هردو تاشون روباید خودم بهشون غذا میدادم ی لقمه این ی لقمه اون بابا دیوونه شدم تا یکم از آبو گل در اومدن اما وقتاییم ک مث دوتا دوست میشینن باهم بازی میکنند حال میکنم