2821
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

107 بازدید | 5 پست

سر یه قضایایی بین من و شوهرم....ک دیگران هم‌فهمیدن... یکی از اعضای خانواده شوهرم اول خودش شروع کرد بهم پیام دادن و حرف تهدید و‌زورگویی و .... منم جوابشو دادم ... حرفاش بد بود منم دونه دونه جواب دادم....حالا ته دلم ی چیزی هست نمی‌دونم عذاب وجدان هستش چیه.... میگم بهش پیام بدم معذرت خواهی کنم اما میدونمم پیام بدم اون شخص اصلا ادمی نیست ک فهمیده‌ باشه و درست رفتار کنه....باز میگمم ولششش کن پیام بدمم میگ طرف ترسیده یا ..... آدمی نیست بگ اره طرف پشیمون شده.... و درست رفتار کنه...نمیدونم شایدم درست رفتار کرد....بنظرتون پیام معذرت خواهی بدم بهش چجوری ک‌ پرو‌ نشه یا برداشت بد نکنه؟؟؟

هی یادم میاد ناراحت میشم چرا جوابشو دادم ...

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

ب هیچ وجه عذرخواهی نکن. 

چون با این کار، بهش میفهمونی،رفتارش درست بوده. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز