بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خیلی ها دیدن بعد خواهرشوهرم خودش دید ک تو ماشین مرده س همسایه ها هم گفتن ک زنداداشت مرد میاره خون ...
😱😱🙄🙄😠😠😠😠😠 بعضی زنها(بلانسبت جمع) کلاتنوع طلبن وهوسبازن.حتی اگر شوهرشون همه چی تمام باشه خیلییی دیدم که میگم.اینقدر هوسش مهم بوده ک آبروی شوهرو بچه و خانواده رو حساب نکرده و بچه رو داغون کرد روح و روانشو وحبس تو اتاق و به هر حال صدای ورود یه مرد رو میشنیده دیگه.این موجود(حیف آدم) کثیف وامثالش لیاقت مادربودن و خانم خونه بودن رو ندارن باید پرتش کنه همونجایی ک لیاقتشه
حالم خوبه ولی چون یه زنم بهم تهمت زدن و بیگناهیم اثبات شد و میفهمم همجنسم که این اتفاق براش افتاده چه حالی داره مطمن باش جاری شماهم الان حاله خوبی نداره درسته کاره بدی کرده اکه حقیقت داشته باشه ولی خدایی هم داره باید ادم از خدا هم بترسه
حاات خوش نیستا برو قرصاتو بخور من چرا بسوزم فک کنم یا خودت جاری وحشتناکی هستی تا اینکه جاری ...
بعدم لطفا اگه تو قسمته تبادل نظر تاپیک زدی لطفا طاقت هر طور نظری رو داشته باش همه ادما یکسان نظر نمیدن منم جاری ندارم ولی مطپن باش اکه یه هرزه جلو چشمم ببینم که داره کا ه زشت میکنه چشمامو میبندم و دهنمم میبندم چون یه زنه هرجی ک باشه پای آبروش وسطه حتی همون هرزه خدایی داره شاید اون یکارای خوبی هم کرده که خدا بیشتر ازمن دوسش داره