2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 🎈

168 بازدید | 28 پست

امروز تولدمه و خیلی دلم گرفته

آخه از صبح که بیدار شدم همش منتظر تبریک بودم 

همین الان مامانم گفت راستی تولدت مبارک از پیام رایتل یادم افتاد 

بابام دیروز بهم تبریک گفت چون ممکن بود یادش بره داداشم که اصلا یادش نبود 

دوست و رفیقی هم ندارم که بهم تبریک بگه جز یه دوست که اونم خبر نداره تولدم کی هست 

هرسال میزان نزدیک ترین جمعه به تولدم جشن بگیرن که بابام سرکار نباشه ولی من دوست دارم همون روز برام جشن بگیرن 

خواسته زیادی دارم؟ بنظرم اینجوری حس و حالش میره

ببخشید سرتونو در آوردم ولی الان که درد و دل کردم خیلی سبک شدم آخه فقط اینجا میتونم حرفهای دلمو بزنم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺷﺎﺩﯼ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺗﻘﻼ ﮐﻨﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺷﮑﺎﺭ ﮐﻨﯽ،ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ‎ ‎ﺍﺕ ﺑﻨﺸﻴﻨﺪ،ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ‎ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

تولدت مبارک‌ عزیزم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

خیییلی مبارک عزیزم 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

الهی پدر و مادر منم زیاد برا من تولد گرفتن رو نمیدونن. میگن این چه رسمیه ولی برا داداشم گرفتن البته من متاهلم اون مجرد

تولدت مبارک ۱۰۰۰ به این سال ها 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

چن ساله شدی؟