2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو بگین؟؟ 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 33 پست

حالتو درک میکنم 

نامزد منم خیانت کرد بعد سه سال عشق قبلیش برگشت 

و اونم بهم گفت دلم باهاشه الانم با همن

بنظرم اینا ادمای لاشی هستن

دقیقا منم هنوز دوسش دارم ولی بازم متنفرم ازش حاضر نیستم دیگه باهاش باشم 

به این ادما نمیشه اعتماد کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ک ازدواج نکردید خیانت کرده عردا ک رفتید زیر یه سقف تکراری شدی با بچه میخوا طلاق بگیری؟ الان جدا شو درسته اولش سخته ولی زود فراموش میکنی فقط باید قوی باشی

اصن بخشیدی ولی یه عمر شک داری بهش و خودتو اذیت میکنی

فردا نیایی بگی نگفتی

الان ک ازدواج نکردید خیانت کرده عردا ک رفتید زیر یه سقف تکراری شدی با بچه میخوا طلاق بگیری؟ الان جدا ...

😔😔😔آره  میخوام جدا شم ولی میدونم اگه این حرفو بزنم باز پای خانوادشو  میاره وسط میگه آشتی 

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
اسی مطمئن باش همون عشق قبلیش الان ولش کرده اومده سراغت بخدا اینو باور کن از رو تجربه بهت میگم&n ...

آره میدونم خیلیم دوسش داره چند روز پیش نوشته بود نشد که به هم برسیم و....... 

استوری کرده بود 

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
😔😔😔آره  میخوام جدا شم ولی میدونم اگه این حرفو بزنم باز پای خانوادشو  میاره وسط میگه آشت ...

به خانوادت بگی مطمئن باش طرف تو رو میگیرن و دخترشونو به هیچ عنوان به یه آدم خیانتکار نمیدن 

آره میدونم خیلیم دوسش داره چند روز پیش نوشته بود نشد که به هم برسیم و.......  استوری کرده بود& ...

دقیقا حال من و داری

دوباره میره 

ببین من دیووونش بودم ولی از بس اذیتم کرد یجورایی از چشم افتاد

درسته دوسش دارم ولی دیگه حاضر نیستم باهاش باشم 

به خانوادت بگی مطمئن باش طرف تو رو میگیرن و دخترشونو به هیچ عنوان به یه آدم خیانتکار نمیدن 

میدونم خانوادم طرف منو میگیرن  ولی از این میترسم خانواده نامزدم  نزارن  بگن کوتاه بیا  و.... آخه  زیاد باهم  رفت و اند داشتیم تقریبا همیشه میبینمش😑😑

همسایه مادر بزرگمم بود خیلیم دوسش دارن   ☹️🙃

دقیقا حال من و داری دوباره میره  ببین من دیووونش بودم ولی از بس اذیتم کرد یجورایی از چشم افتا ...

😔🖤سخته

😔🖤سخته

تاپیک ها قبلت و خوندم بخدا داره اذیتت میکنه این ادما مریضن دلشون جا دیگس و سر یکی دیگه خالی میکنن

دوست داشت هیچ وقت نمیرفت

فلن بهش هیچ جوابی نده بزار منت بکشه اخرشم بگو نه

سعی کن فراموشش کنی توروخدا تو میتونی

خودتو سرگرم کن

چون بازم،میره اگ ببخشی

تاپیک ها قبلت و خوندم بخدا داره اذیتت میکنه این ادما مریضن دلشون جا دیگس و سر یکی دیگه خالی میکنن د ...

🙂🙂درسته دوسش دارم ولی ازیتم میکنه چند روز نبود اولش حالم خوب نبود هنوزم نیست ولی خب بالاخره کنار میام  همون بهتر که نباشه

🙂🙂درسته دوسش دارم ولی ازیتم میکنه چند روز نبود اولش حالم خوب نبود هنوزم نیست ولی خب بالاخره کنار م ...

اره گلم من بعد 5 ماه حالمی یکم بهتره الان

دارم به اهدافم فکر میکنم 

اونا هم میرن دنبال لیاقتشون یه روز هم حسرت میخورن

تو هم میتونی