2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو بگین؟؟ 😉

168 بازدید | 33 پست

امروز نامزدم  بهم پ داد  چند بارم زنگ زد  نوشته هر کی ممکنه اشتباه کنه لج نکن کوتاه  بیا  من اونروز حالم خوب نبوده یک چیزی گفتم تو به دل نگیر..... 

ولی خب خیانت کرده رفته چند روزی با عشق قبلیش بوده الانم نمدونم سر چی دوباره بهم زدن...... 

اومده سمت من و داره التماس میکنه 

گفت میام ببینمت باهات حرف بزنم ولی منم دیگه نمیخوام باهاش باشم دوسش دارم ولی ازش متنفرم

بنظرتون چیکار کنم؟؟ اصلا بمونم تا بیاد ببینمش یا برم پیش دوستام بیاد ببینه نیستم بره 😎 

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو نامزدی خیانت کرده چن روز دیگه برین زیر ی سقف و خیانت کن اونوقت چی؟؟؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من به بابام میگفتم وقتی اومدش بره قشنگ باهاش برخورد کنه 

با کمال احترام 

ایشون از الان دارن نشون میدن متعهد نیستن حتی اگر متاهل بشن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان میگی دوستش دارم ولی ازش متنفر😐😐😐

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

اسی ازالان خیانت میکنه خدابعدازدواجتونوبخیرکنه،ب نظرم اجازه نده اصلا ح بزنه ب قول خودت بااون ب هم زدبرگشت پیشت

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
تو نامزدی خیانت کنه وای بحال چند سال دیگش ..... خودت میدونی با همچین  ادمی بمونی یا ن

🙂ن نمیتونم ولی نمیدونم جواب خانوادمو چی بدم 

بهشون بگم خیانت کرده؟؟ 

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂