2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلتو بگو من دانشجو ترم آخر روانشناسیم 

الان یک هفته بی حالم شبا خوابم نمیبره قرص واناتونین هم خوردم اروم نمیشم مشکل خاصیم ندارم تو زندگیم اما دلم میخواد گریه کنم چیکار کنم اخه

مادر پدرم و خواهرم هستن نامزدمم هست اما چیکار کنم واقعا حالم بده😭

يه افسردگي كوتاه مدته احتمالا بخاطر كمبود يك موردي تو زندگيت هستن از همه نظر عاطفي  و روحي و مالي ساپورتي؟

خدایا برای همه چی شکرت

يه افسردگي كوتاه مدته احتمالا بخاطر كمبود يك موردي تو زندگيت هستن از همه نظر عاطفي  و روحي و ما ...

اره اما خوابم روانیم کرده همش دلم ارامشو خواب میخواد مثل قبل

تو گذشته اتفاق خاصی برات نیافتاده ؟؟ چند وقته اینجوری ؟؟

یه مدت رژیم غذایی سخت گرفتم از اون به بعد همش حالم بده نمیتونم غذا بخورم همش فکرم درگیره خوابم نمیبره دلم گریه میخواد 

اره اما خوابم روانیم کرده همش دلم ارامشو خواب میخواد مثل قبل

خب من هم دانشجوي روانشناسي هستم عزيزم ، اين افسردگي بي دليل يك منشا دروني داره كه بايد بفهمم چيه ، دوستي داري كه باهاش صميمي باشي ؟

خدایا برای همه چی شکرت