2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

100 بازدید | 12 پست

خانوما من فروردین سقط داشتم ،دوازده روز از اولین پریودم بعد از سقط میگذره،برای اولین بارهم ده روز طول کشید پریودم، دو روز پیش رابطه داشتم امروز خیلی مزه ی آهن میده دهنم تهوعم دارم،ینی ممکنه باردار باشم؟ به این زودی که علایم نباید داشته باشم چرا اینجوریم پس😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رفتم سونو گفت کامل پاکسازی شده،هم سونو شکمی کرد هم واژینال

هنوز هورمونات بر نگشتن ب حالت قبل صبر کن چند روز دیگه.من ولی بعد سقط و‌کورتاژم همون ماه سر موعود خودم پریود شدم پریودیمم عین قبل بود همه چیش

🥰🤱🏻
هنوز هورمونات بر نگشتن ب حالت قبل صبر کن چند روز دیگه.من ولی بعد سقط و‌کورتاژم همون ماه سر موعود خود ...

منم سر تاریخو به موقع پریود شدم ولی همیشه ۶ روز بود این دفعه ۱۰ روز 

چرا دکترم گفت تا سه ماه نباید باردار بشی ،منم جلوگیری دارم منتهی این دفعه از دستمون دررفت 😣

برای حالت تهوع خیلی زوده.اصلا هنوز تخمک گذاریته.تهوع هفته ۵ به بعده معمولا