2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خانوما

117 بازدید | 9 پست

تجربتون از اولین رابطه تون چیه من اصلا‌نمیتونم رابطه داشته باشنن دکتر زنان هم فقط بهم بی حسی داده که بازم درد دارم باید چیکار کنم کی مثل منه؟

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من فقط باید ب شریکت حس داشته باشی و عشق.بقیش خودش انجام میشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

این حسو دارم ترس و درد نمیذاره

ببخش میگم ولی موقع دخول نفس عمیق بکش.و خیلی اروم اروم باید انجام بده ک بدن شما عادت کنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببخش میگم ولی موقع دخول نفس عمیق بکش.و خیلی اروم اروم باید انجام بده ک بدن شما عادت کنه

نه عزیزم ممنونم ک گفتی بازم نظری چیزی دارید بهم شاید کمکم کنه

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤