2777
2789
عنوان

بچه ها من یه خواب عجیب دیدم

232 بازدید | 19 پست

دیروز بزرگداشت خیام بود 

من اصلا نمیدونستم 

اما شب خواب دیده بودم یکی از همکلاسی هام براش استوری گذاشته بود بعد من ریپلای کردم اون برام نوشت روز بزرگداشت خیام هست و یه بیت شعر از خیام برام فرستاد که یادم نمیاد چی بود. 

بعد فردا که بیدار شدم اینستارو باز کردم دیدم عه واقعا روز بزرگداشت خیام هست 

خیلی برام جالب بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش اون شعر رو یادت میامد 

حالا هم اگه علاقه به اشعار داری گاهی چند بیت مطالعه کن 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کاش اون شعر رو یادت میامد  حالا هم اگه علاقه به اشعار داری گاهی چند بیت مطالعه کن

کاش خیلی دوست دارم یادم بیاد اما یادم نمیاد 

نمیدونم این خواب مفهوم خاصی داشت یا نه 

آره علاقه دارم اما مطالعه نمیکنم هر وقت خواستم شروع کنم همش گفتم از فردا شب 😑

منم دیروز ظهر خواب دیدم ی دختر دارم با اینک بچه ندارم ولی دخترم دندون در اورد چقد خوشحال بودم

اتفاق پر از شادی و خیر برای خانواده ات میفته ان شاءالله که شما خیلی خوشحال میشی و احتمالا یکنفر به اعضای خانوادت اضافه میشه یا مالی بدست میارید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کاش خیلی دوست دارم یادم بیاد اما یادم نمیاد  نمیدونم این خواب مفهوم خاصی داشت یا نه  آره ...

بی مفهوم که نبوده قطعا

راستش اگه خودم این خوابو دیده بودم گاهی میرفتم چند بیت از خیام میخوندم

برای همین این پیشنهادو دادم🤗