2777
2789

چرا باید چنین اشتباهی بکنیم عایا ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تیره کردن جلو موی رنگ شده ک ریشه ش دراومده 🙁

توضیح واضح بده بهت بگم چکار کنی 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
توضیح واضح بده بهت بگم چکار کنی 

من عید موهامو رنگ کردم، الان ریشه موهام ک مشکیه دراومده، جلو موهامم کوتاهه، میخوام همون جلو موهام ک بیرون شال و تو دید هس رو با واریاسیون رنگ کنم ، تیره بشع مث ریشه موم

من عید موهامو رنگ کردم، الان ریشه موهام ک مشکیه دراومده، جلو موهامم کوتاهه، میخوام همون جلو موهام ک ...

خوب چرا رنگ تیره نمیذاری ؟ 

روی این اگر پنج سانت رنگ مشکی رو با اکسیدان قاطی کنی غلظتش بشه مثل دوغ غلیظ بعد توش یکم تب بریزی بشه مثل دوغ معمولی . بری توی حموم موهاتو بشوری بعد اون تیکه که میخوای تیره بشه رو جدا کنی و بقیه رو قشنگ محکم جمع کنی و اون مواد رو به قسمت دلخواهت بمالی و خوب ماساژ بدی تا قشنگ تیره بشه و آبکشی کنی و یکم نرم کننده بزنی و دوباره تبکشی کنی و وقتی اومدی بیرون حتما حتما اون تیکه رو براشینگ کنی . یه رنگ فوق العاده شیک میشه و با هر بار شستن قشنگتر هم میشه . بعد هر وقت لازم شد دوباره شارژش کن که بعید میدونم لازم بشه . 

وگرنه شماره ۴ طبیعی بذار روی همکن تیکه و رنگ کن 

واریاسیون موهاتو  اغون میکنه و پاک میشه و اون وقت موهات خیلی بدرنگ میشه