2777
2789
عنوان

موکلی چیزی دارید سوال در مورد آینده منو جواب بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 48 پست
یه خانومه تو اینستا میگه موکل داره حرفاشم تماماا راسته ولی همش از بسم الله و خدا و اینا صحبت میکنه ا ...

نه عزیزم این حرفا که از ته قلبشون نیست برای جلب مشتری و سرپوش گذاشتنه . ضمنا زنا موکل ندارن این خانمه تا یه مراحل ابتدایی پیش رفته اجنه کافر بهش کمک میکنن خودش موکل نداره تو نت سرچ کنین کل این مطاللب رو واضح توضیح داده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عموم موکل داره واقعیه کلی درس خونده تا به اینجا رسیده ولی خوب برا همه رو نمیگه 

😐😐😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من عموم موکل داره واقعیه کلی درس خونده تا به اینجا رسیده ولی خوب برا همه رو نمیگه 

درس خونده؟!

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
یه خانومه تو اینستا میگه موکل داره حرفاشم تماماا راسته ولی همش از بسم الله و خدا و اینا صحبت میکنه ا ...

http://mahdimouood.ir/post/دانلود-مستند-جن-با-کیفیت-عالی-HD720p-کاری-از-موسسه-مصاف-ایرانیان

این مستند جن و ببین جواب سوالتو میگیری

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘
نه عزیزم این حرفا که از ته قلبشون نیست برای جلب مشتری و سرپوش گذاشتنه . ضمنا زنا موکل ندارن این خانم ...

چرا زنعموی من دارا ربطی نداره عمومم داره کلی درس خونده تا به اینجا برسه

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
میشه بگی من چه رشته ای درس میخونم بعد بگ ایا دانشگاه خوب قبول میشم یا نه توروخدا خیلی استرس دارم

یکی از دوستان قدیمیت را به زودی ملاقات خواهی کرد. این ملاقات زمانی اتفاق می افتد که اصلا انتظارش را نداری. جناغی در فالت می بینم انشالله به زودی به آرزویی که در سرداری خواهی رسید و مراد دلت حاصل خواهد شد
. تا ۱۷ ماه دیگر به یک سفر هوایی خواهی رفت که خودت انتظار آن را نخواهی داشت. این سفر مسیر زندگی تو را تغییر داده و دیدگاه تو به زندگی را بکل تغییر خواهد داد.
. در فنجانت سفر میبینم. یک سفر دریایی. البته مدت زمانش کوتاه خواهد بود اما مسافرت دلنشینی است . پس از هم اکنون وسایلت را جمع کن و خودت را مهیای سفر کن
. در فامیل کسی باردار است، به او مژدگانی بده که فرزندش پسر خواهد بود. آنهم نیکو فرزندی که همیشه دعاگویش خواهد بود.

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
یکی از دوستان قدیمیت را به زودی ملاقات خواهی کرد. این ملاقات زمانی اتفاق می افتد که اصلا انتظارش را ...

عزیزم توروخدا به منم بگو توروخدا درخواستمو بپژیر

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛

خسیس بازی درمیاره عموت بگه خووب

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
چرا زنعموی من دارا ربطی نداره عمومم داره کلی درس خونده تا به اینجا برسه

موکل ربطی به درس خوندن نداره گلم کلی مراحل داره لطفا یه سرچ کن اصلا موکل چیه بعد بگو . ضمنا چیز خوبی نیست