2777
2789
عنوان

خانما ی سوال خصوصی ..

50 بازدید | 2 پست

دارم.من متاسفانه ادمی نیستم که نمازامو همیشه بخونم و اینا . اماالان خیلی پشیمونم،فک میکنم خیلی ازخدادورشدم دلم میخواد بانماز بهش نزدیک بشم و آروم بشم و مثل قبلناهمیشه بخونم..اما خب الان نامزدم و وقتی میادپیشم و رابطه داریم (دخول نداریم) باید غسل کنم حتما بعدنمازبخونم .اما من اصلاااااا روم نمیشه مثلا نمازمو نخونم یا برم دوش بگیرم ک پاک بشم چون میدونم مامانم اینامیفهمن خیلییی خجالت میکشم این موضوع خیلی کارو برام سخت کرد..ازیطرفی ی جاخوندم ک اگه دخول صورت نگیره غسل نیازنیست و ازیطرفم خوندم ی جا ک درهرصورت باید غسل کرد توروخدا شماراهنمایی کنید

عزیزجان اگر به ارگاسم برسی یه به اوج لذت جنسی باید غسل کنی ولی اگر به اوج نرسی و دخول هم نکرده باشی برای شما که خانوم هستی غسل لازم نیست

اما اگرهم غسل بهت واجب شد

برو حمام بعد یکی دو ساعت بعدش نماز بخون که کسی شک نکنه

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.