2777
2789
عنوان

دلم گرفت🙁 چند تا کامنت خوندم!

255 بازدید | 16 پست

الان تو پیج یکی از بلاگرا، کامنتاش رو خوندم

یه بنده خدا خانمی از صاحب پیج خواسته بود حمایتش کنه، هزینه تبلیغ براش بالا بود(پیج خانوم اقای میم)

بعد کلی ریپلای داشت، از هزینه ای نجومی گفته بودن، اینکه خیلی از این فروشگاه ها اندازه تبلیغشون فروش ندارن، یا سودی براشون نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی بگه بلاگر کیه... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

همیشه باید ۵ تا ده درصد سودشونو خرج تبلیغات کنن برن تو پیجایی که تبلیغ شده از پیجایی که براشون تبلیغ انجام شد بپرسن که خوب بوده یا نه؟ از اون پیجا بخوان براشون تبلیغ کنن 

لعنت به بلاگر مفت خور عوضی حالا چه اشکالی داره یکم کمتر بخورن 

اونا هم با هوشمندی و تلاش و صرف انرژی پول در میارن

چرا وقتی نمیتونیم اندازه کسی درآمد داشته باشیم لعنتش کنیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

لعنت به بلاگر مفت خور عوضی حالا چه اشکالی داره یکم کمتر بخورن 

مقصر خوده مردم مان 

از ماست ک برماست

چرا باید فالو کنن؟

چرا باید پول بدن؟

واقعا چرا؟

ن تنها بلاگرا همه دنیا میدونن ما ایرانیا خیلی ساده ایم ک این وضع مونه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|