۱۳۷۹۱۱۱ مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 عنوان دوستان لطفااا ی مکمل خوب برا وزن گیری بچه پنج ماهه پیشنهاد بدین بهم | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست دخترم یکم وزنش کمه میخواستم ی مکمل خوب بهم معرفی کنین تا بهش بدم خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍 1400/02/28 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 شیرخشک نیدوعسلی شیر خشک نمیخوره خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
معمارباشى٣ عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 362 اره هم مولتی هم ا د بهش میدم در كل نگزان نباش يه ماه بعد كه غذا ميدى بهش ايشالا وزن گيريش خوب ميشه منم انقد حرص خوردم سر وزن پسرمالان ٩ ماهشه از وقتى غذا ميخوره راحت شدم يكم
yasmangol1994 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6931 شیر خشک نمیخوره فرنی یا حریره بادام ددست کردی براش نیدو رو میتونی درست کنی و بریزی تو غذاش 😍😍😍
ziba890 عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 1535 اره هم مولتی هم ا د بهش میدم هروز دوتاش رو ندی هاااا یروز مولتی بده یروز اد یا یک ماه مولتی بده یک ماه اد هردو رو تو یه روز ندییییاهن هم هروز بده
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 در كل نگزان نباش يه ماه بعد كه غذا ميدى بهش ايشالا وزن گيريش خوب ميشه منم انقد حرص خوردم سر وزن پسرم ... 🌹 خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 هروز دوتاش رو ندی هاااا یروز مولتی بده یروز اد یا یک ماه مولتی بده یک ماه اد هردو رو ت ... من هر روز دوتاشو میدم چرا ندم خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
ziba890 عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 1535 من هر روز دوتاشو میدم چرا ندم خیلییی زیاده چون تو مولتی هم اد رو همون اندازه داره یعنی تو هروز ۵۰قطره اد بهش میدی خییییلی زیاده توروخدا ندی دیگهههه فردا ز بزن دکتر هم بپرس من بچم یکسالشه اینا همه رو پرسیدم
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 خیلییی زیاده چون تو مولتی هم اد رو همون اندازه داره یعنی تو هروز ۵۰قطره اد بهش میدی خییییلی ز ... مرسی گلم خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍