bts_jk_oppa مدیر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 عنوان عصب کشی 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست امروز عصب کشی کردم خوب پیشرفت تا الان که کاااملا بی حسی پرید خیلی درد میکنه مسکنم که خودش داده بود خوردم خیلی درد داره چکار کنم😭 دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜 1400/02/28 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم20 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4412 طبیعیه بعد عصب کشی این همه درد؟ ار از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم.
mda1362 عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1667 عزیزم کدوم دندونت بود چقد هزینه عصب کشی شد؟ تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 ژل مسکن فوری دندان اثر داره منم امروز رفتم دندون پزشکی دندون پر کردم😊 عصب کشی نکرده بودی قبلش؟ آخه خیلیه این درد چجوری تحمل کنم داره سوراخ میشه دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
sara___s عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 21795 طبیعیه بعد عصب کشی این همه درد؟ اره عزیز منم یه ماه پیش دوتادندونام عصب کشی داشتم عادیه فقد ژلوفن نخور مضره برا بدنت همون شیاف معجزه میکنه "خدا "حواسش به قلبت هست... کاربر97
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 عزیزم کدوم دندونت بود چقد هزینه عصب کشی شد؟ دندون اصلی جویدنی انقدر جنس دندونام بده که حد ندارع از همون اول یکی درمیون درد داشتن بابام و مامانم همین مشکلو داشتن دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 اره عزیز منم یه ماه پیش دوتادندونام عصب کشی داشتم عادیه فقد ژلوفن نخور مضره برا بدنت همون شیا ... مسکن خودش داده بود اونو خوردم اصن نگاه نکردم ببینم چی بود باشه مرسی دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 عزیزم کدوم دندونت بود چقد هزینه عصب کشی شد؟ یک و پونصد دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
آبگرمکن عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 4696 ببین اگه از این بی حسیا داری که میزنن تو پنی سیلین داشتی یکم بزن تو سرنگ آروم بزن تو گوشت داخل دندونت قشنگ اروم میشه .امتحان کردم همه بی حسیارو فقط این جواب داد یعنی مثل اب رو آتیشه. یا اگه تونستی یه دگزامتازون بزن فوری دردش قطع میشه
bts_jk_oppa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1710 ببین اگه از این بی حسیا داری که میزنن تو پنی سیلین داشتی یکم بزن تو سرنگ آروم بزن تو گوشت داخل دندون ... اونو بلد نیستم آخه یبار دکتر برا بابام زد آمپول بی حسی نمیدونم تو کدوم رگ زد که بابام بیهوش شد نبضش رفت میترسم بزنم اونجوری شه مرسی امتحان میکنم فردا دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜