2777
2789

یچیزی رو یاد گرفتم همیشه هم بهش پایبندم یادم نمیاد تو عمرم یه بار تو فضای مجازی به کسی بی احترامی کنم اونم به این امید که ( هیچوقت منو نخواهد شناخت و هویتم آشکار نخواهد شد ) 

؛ یادم نمیاد تو فضای مجازی اونی باشم که نیستم 

یا دروغ بگم... 

چون امروزه ماها ارتباطاتمون بیش از دنیای واقعی توی دنیای مجازی شکل میگیره .. و اگه اینجوری ادامه بدم تا خودم خبر دار شم عادت میشه برام.. 

فرض کنیم تو دنیای واقعی نازگل تو یه سالن آرایش بزرگ رو به سالن کار ها میگه :  خانوما می‌خوام موهامو شرابی کنم ...  بنظرتون خوب میشه؟

ته سالن یه مشتریه دیگه نشسته قبل اینکه سالن کار جواب بده اون مشتری سریع دهنشو باز میکنه با لحن تندی میگه : شرابی رو زن های خراب رو موهاشون میذارن ؛ 

بی حرمتی به جامعه ی ایرانیه !!! و فلانه 

آخه یکی نیست بگه تو که نه رنگ کار هستی نه صاحب سالن چرا نظر میدی؟؟؟

بنظرتون اون خانوم که دهنش رو باز کرد سره خود نظر داد اونم با این همه وقاحت بی شخصیت و پرخاشگر دیده نمیشه؟؟؟؟ 

لطف کنین مثل اون مشتریه ته سالن نباشین 

شاید تو نی نی سایت هویتتون مشخص نشه ولی عادت میکنین فردا تو دنیای واقعی نمیتونین خودتونو کنترل کنین.. وقتی کسی تاپیک میزنه اگه نمیتونین عاقلانه جوابی بدین که به دردش بخوره 

زیپ دهنتونو ببندین توهین نکنین یا نظر دلخواه خودتونو ندین پرخاش نکنین 

مخاطبم : خانم های بی کلاس همه چی دان که نظرشونو تحمیل می‌کنن.. 

خانم های فضول خاله زنکیه وراج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری خصوصی ترین مسائل زندگیت رو بیان کنی که توهین بشنوی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آخ که حرف دلمو زدی خیلی زیاده تو سایت از این آدمای بی فرهنگ 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

سلام حال نداشتم بخونم ولی باهات موافقم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

افرین دقیقا تو تاپیک اخر من یه وراج خاله زنک هست که نمیتونه جواب بده دهنش رو باز کرده الکی عقده ایی

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

تاپیک اول من یه بازی بود ولی همه ریختن فوش میدادن فقط🤣🔪💔 آقا هنوزم وقتی میخونمش از خنده پاره میشم از واکنشاشون . اون روز برام مهم هم نبود ک تعلیق بشم ولی جواب بد بهشون ندادم به هیچ وجه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
افرین دقیقا تو تاپیک اخر من یه وراج خاله زنک هست که نمیتونه جواب بده دهنش رو باز کرده الکی عقده ایی

رفتم پیداش کردم.. بیکارم خودتونید😹

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
آخ که خوب اومدی تاپیکم رو خوندی  واقعاً نیاز بود

آره خوندم ولی چیزی نگفتم فقط خوندم و رفتم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ