2777
2789

بچه ها امروز گچ بینیم رو برداشتم

خیلی خوب شده ولی دیدم یه کم به سمت راست تمایل داره

به دکترم گفتم گفت چون اون طرفش بیشتر ورم داره

ولی خودم دیشب با خون های خشک شده توش یه کمی ور رفته بودم و درشون آورده بودم مخصوصا این سمتی که ورم داره رو دیشب احساس کردم سوراخش بزرگ شده

میگم نکنه خراب کردم؟نکنه به خاطر ور رفتن دیشبم اینطوری شده؟

نه نگران نباش ورمه.عجول نباش تا 1سال ورم داری و ممکنه کج یا خیلی بزرگ به نظر برسه مخصوصا بعد برداشتن چسب 2برابر میشه

ولی دیگه دستکاریش نکن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نه نگران نباش ورمه.عجول نباش تا 1سال ورم داری و ممکنه کج یا خیلی بزرگ به نظر برسه مخصوصا بعد برداشتن ...

اوکی

آخه خداییش خیلی زحمت کشیدم براش،خیلی بعد عمل رعایت کردم

دکترم هم گفت راضی ام ازت چه خوب مراقبت کردی

ولی این دیشب از سر کلافگی برداشتم دست زدم

اعصابم الکی ریخت بهم نگران شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی آخه خداییش خیلی زحمت کشیدم براش،خیلی بعد عمل رعایت کردم دکترم هم گفت راضی ام ازت چه خوب مراقب ...

زیادم حساس نباش 90 درصد دست دکترت و عمل کردنشه 10 درصد مراقبته.حواست باشه چیزای خیلی سنگین فقط بلند نکنی که افتاده نشه نوک بینیت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
طبیعیه قبلا انحراف نداشتی؟  بگو ی کم دکتر فشار بده اگه خیلی واستخون ماننده دگ باهاش ور نرو&nb ...

آره انحراف مادرزاد داشتم ولی به اون سمت 

سمت مخالفی که دیشب باهاش ور رفتم و فکر کردم گشاد شده

دکترم چیزی نگفت گفت ورمش به این سمت

آره انحراف مادرزاد داشتم ولی به اون سمت  سمت مخالفی که دیشب باهاش ور رفتم و فکر کردم گشاد شده ...

میشه از رو برو عکس بدی مطمین شم؟ 

تا ۱سال طبیعیه از هیچی نترس ولی اگه استخون مانند باشه باید قشارش داد