2777
2789

یه ماهه قهرم خونه بابامم دارم جدا میشم ،خیلی مشکل داریم تو تاپیکا قبلیم هست ،کلا دو سال یه روز خوش باهم نداشتیم ،آلان یه پسر یه ساله دارم ،تو این یک ماه شوهرم حتی حال پسرمو یبارم نپرسیده،بخاطر جدایی خودم اصلا ناراحت نیستم فقط وقتی به پسرم نگاه میکنم جیگرم خون میشه ،به نظرتون از سر لجباری پسرمو نادیده گرفته یا مهم نیست اصلا پسرم واسش ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم دلش تنگ نشده باشه احتمالا از سر لجبازی این کارو میکنه؟

اخه حتی یه پیام نمیده بپرسه ،یا حتی شکایت کنه حق دیدار بکیره ،پسرم وقتی اومدم قهر اسهال داشت ،دید مریضه بچه ولی حتی اونو نپرسید ببینه بهتر شده 

ناخواسته بود ،اولشم میخواستم سقط کنم ولی خدا رو هزاران مرتبه شکر نکردم ،هم خودم هم خانوادم خیلی بهش محبت میکنیم ،الانم فک نکنم باباشو یادش بیاد اصلا ،ولی آدم چه میدونه اینجوری میشه 

نه بمیرمم نمیدم فعلا که تا هفت سالگی واسه منه بعدشم خدا بزرگه 

مثلا بعدش چی میخاد بشه که ورق برگرده بنظرم محکومش کن بچه رو همین اول دادگاه بده ب خودت 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده