2777
2789

دعاوذڪربراے خونہ دارشدن خیلے خوبہ ولے در ڪنارش تمام تلاش وڪوشش خودتونوبڪنید ازوام گرفتن صرفہ جویے جلوگیرے ازخرج اضافہ فروختن طلاڪمڪ ازبزرگترهابہ عنوان قرض

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگم اعتقاد ندارم ولی نمی‌فهمم صلاح خدا چیه که جوابمو نمیده. 12 ساله تو خونشون. هیچ پس اندازی هم ند ...

عزیزم ببین خدا گفته از تو حرکت از من برکت. خب برای هدفت تلاش کن. حتما خودت یه کاری رو شروع کن برو یه حرفه ای یاد بگیر خیاطی الان درامدش عالیه یا ارایشگری یا مثلا درست کردن دسر وکیک و ساخت شمع و... کم کم که کار کردی از این قرعه کشی های خونگی شرکت کن پول جمع کن بعد بزار بانک مهر وام بگیر 4درصد چون الان خونه دارین شوهرت ضرورت نمیبینه 

پولش از کجا جور شد وام گرفتین؟ 

زمانیکه رفتیم بخریم ههیچچچچی نداشتیم. ی کارمند بانک ک مارو.هم نمیشناخت بدلش افتاد و مارو راهنمایی کرد مثلا گفت اوراق بخرید اینقدر و چون خونه کوچیکی که پیدا کرده بودیم سال ساختش بالا بود به وام نمیخورد بعد قبول کرد بااینکه من خانه دار هستم کاری.ندارم شوهرم ضامن من بشه بتونیم اوراق بگیریم خلاصه خدا کمک کرد.همه چی دست به دست هم داد. البته طلا هرچی داشتم فروختم