2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فقط دو ماه باهاشون زندگی کردم. روح و روانم باطل شده. از بس رفتم در خونه خدا از بس زجه زدم معجزه وار برام خونه پیدا شد از جایی که اصلا انتظارش رو نداشتم. یکدفعه دایی همسرم که خارج از کشوره بعد از چند سال زنگ زد به ما از همسرم پرسید تو هنوزم عقدی خونه خودت نرفتی آخه چرا گفت دایی خونه ندارم پولم ندارم حتی رهن کنم گفت همبن فردا میری از سرایدارم کلید خونه منو میگیری رنگ میزنی میری توش تا هر وقت خواستی بشینین تا خونه بخرین. من درست سه روز قبلش نماز کن فیکون حضرت عباس خونده بودم خدا بخواد نشد نداره. 

عزیزم من فقط دو ماه باهاشون زندگی کردم. روح و روانم باطل شده. از بس رفتم در خونه خدا از بس زجه زدم م ...

✅نماز توسل به حضرت ابوالفضل عباس (ع)

👌نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس(ع) بسیار مجرب

👈سه نماز  دو رکعتی  توسل به حضرت ابوالفضل العباس علیه اسلام

◀در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه یا حیُّ یاقیُّوم بعدازسلام نماز تسبیحات حضرت زهرا علیه السلام بعد از تسبیحات صد مرتبه صلوات بر حضرت ابوالفضل العباس بعد با اشاره  انگشت سبابه دست راست به جانب قبله کرده وصد مرتبه میگویی السلام علیک یا ابوالفضل عباس علیه السلام بعد از آن سر به سجده گذاشته دو دست از سر بالا امده و 25 مرتبه میگویی الهی به دو دست  بریده  ابوالفضل العباس بعد  حاجت خود را از آقا حضرت ابو الفضل بخواهید.

◀سه نماز نذر آقا کرده دو تا از نماز ها را ادا کرده ویکی از نماز ها را گرو نگه میداریم بعد از اجابت حاجت ادا میکنیم .این نماز هدیه آقا امام رضا میباشد.

📚کلیات کتاب‌های ادعیه مجرب⠀⠀⠀

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
از بس خواستمو نشده دیگه نا امید شدم

فقد همت و پشتکار میخواد اونم از سمت شوهرت 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
تو ی ساختمونیم 

من تویه ساختمون طبقه بالا.غذامون باهم بود .میخواستم جوشام شوهرم قبول نمیکرد.گفتم غذامون جدا کنم قبول نکرد ۱.۵ سال التماس قبول نکرد تااینکه یه جایی خوندم نامه نوشتن به فرشتگان نامه نوشتم اسم و شوهرم و خودمو نوشتم و ازشون خواستم درخواست از خدا بخوان و نامه رو سوزاندن م یه هفته طول نکشید که شوهرم راضی شد وقضامونو جدا کردیم😍

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

اونایی ک گفتن اعتقاد داری ب این چیزا 

واقعا باور داری ک تاثیر دارع 

ارع واقعااااا تاثیر دارع من کل زندگیمو مدیون ذکر و معجزه های خدام 

ما خودمون با ختم و ذکر حاجت گرفتم و واقعااا اعتقاد دارم شدید 

ولی شماها ک اعتقاد ندارید نمیگم خو

نمیدونم. از بیچارگی دست به هر چیزی دراز میکنم

دعا کردن و طلب از خدا خیلی هم مشکل گشاست، به این روشنفکرا کاری نداشته باش، توسلت رو بکن منم برات دعا می کنم

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
اونایی ک گفتن اعتقاد داری ب این چیزا  واقعا باور داری ک تاثیر دارع  ارع واقعااااا تاثیر ...

نمیگم اعتقاد ندارم ولی نمی‌فهمم صلاح خدا چیه که جوابمو نمیده. 12 ساله تو خونشون. هیچ پس اندازی هم نداریم واسه رهن. 

خواهر قشنگم تو دعاهام به یادت هستم💚🌿انشاءالله بهترین ها برات اتفاق بیفته.  دمت گرم که میدونی و باور داری هیچی جز خدا نمیتونه دعات رو برآورده کنه💚امیدوارم این ذکرهایی ک دوستان گفتن جواب بده برات چون اینا شیوه درست دعا کردن هستن  مثل هرکاری که یه روشی داره😍❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

یک اینکه بشین سوره کهف رو بنویس خودت بنویس بعد بذار تو شیشه سرتنگ باشه حتما بذار بالاترین قسمت خونه مثل بالای کابینت. دوم اینکه بعد هر نماز درحالت سجده کف دست راست مثل همیشه رو زمین اما کف دست چپ برعکس روبه آسمون 14 بار ذکر یاوهاب بگو. من شوهرم چهل روز واقعه میخوند چندروز مونده بود که خدا مرحمت کرد خونه کوچیک اما خریدیم