2777
2789
عنوان

خوراکی بعد از سزارین با قند بالا

118 بازدید | 5 پست

سلام 

بچه ها من فردا سزارین میشم. پایان هفته ۳۸ بارداری .

اما قند دوساعتم در ماه هشت رفت بالا.گاهی مجبورم متفورمین بخورم. با پرهیز هم پایین میاد. 

حالا نمیدونم بعد از عمل چی بخورم .

عزیزم دکتر من گفت ابتدای ۳۸ هفته ختم بارداری میده شما چرا پایان ۳۸ هفته گفتن؟  فک کنم بعد زایم ...

تازه بهم گفت شنبه یکم خرداد بیا. یعنی روز سوم هفته ۳۹ . دیگه بهش گفتم درد دارم . خودمم سنگینم.گفت چهارشنبه بیا . 

هنوز بیمارستان نرفتم تا سوال کنم چی خوراکی با خودم ببرم. 

میخ وام زودتر بدونم تا دیگه روز سزارین شوهرم این ور اون ور ندوه.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بهم گفت شنبه یکم خرداد بیا. یعنی روز سوم هفته ۳۹ . دیگه بهش گفتم درد دارم . خودمم سنگینم.گفت چه ...

عه چ خوب 

منم دیابت بارداری دارم دکترم دقیقا ۳۸ هفته گفته بیا برا زایمان 

ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی ولی بیمارستان خودش پرونده شمارو دستشه میدونه دیابت داری متناسب با وضعیتت برات خوراکی میاره

البته اگه خصوصی بری 

عه چ خوب  منم دیابت بارداری دارم دکترم دقیقا ۳۸ هفته گفته بیا برا زایمان  ان شاالله ب سل ...

خصوصی میرم . اطاق خصوصی هم  می گیرم. اما پادار مجبورم از شرکتهای خدماتی بگیرم .چون کسی نیس بیاد پیشم. بیمارستان بخاطر کرونا ملاقاتی ممنوع کرده .حتی گفتن همسرت هم نمیتونه بیاد ببینت.  گل هم ممنون . 

VIP دوبرابر خصوصی هس . 

خصوصی میرم . اطاق خصوصی هم  می گیرم. اما پادار مجبورم از شرکتهای خدماتی بگیرم .چون کسی نیس بیاد ...

منم بیمارستان خصوصی میرم گفتن اصلا نیازی نیست خوراکی با خودت بیاری خودمون میدونیم چی بهت بدیم 

حالا بپرس ازشون با شرایط شما لابد خوراکی هم خودشون تامین میکنن دیگه