2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیزیک انتخاب کردم تو دانشگاه دولتی خوندم رشته خیلی سختی بود ولی الان خیلی پشیمونم با اینکه ارشدم ...

کلا علوم پایه بازار کار نداره زیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من پشیمونم چون درس خوندن دوست ندارم الان پیش نیازامو افتادم وگرنه رشتمو دوست دارم هوشبری پیراپز ...

عزیزم کدوم دانشگاهی و رتبت چند شد؟

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

من معماری خوندم ۵ سالم از فارق التحصیلیم میگذره 

فقط فهمیدم وقت و پولم و هدر دادم تو این مملکت 

واقعا متاسفم برا اون شخصی کع بخاطر پول مجوز دانشگاه صادر میکنن مگه قرار بود همه بریم دانشگاه اخه 

اره من مهندسی معماری دانشگاه دولتی با رتبه خوب ولی بخاطر سختیه زیادش خسته شدم ازش مخصوصا ک مجازیه ...

بعد هر سختی آسونی هست انشاا... این کرونا تموم بشه و دانشگاه ها باز بشه موفق باشید❤️

راضی هستید از رشتتون؟ شده به خاطر بازار کار از خوندنش پشیمون بشید؟ 

من هیچ وقت به بازار کار فکر نکردم..هیچ وقت

من هنوزم عاشق رشته ام هستم  ولی اگه برگردم عقل روانشناسی یا جامعه شناسی میخونم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دانشگاه ازاد ۵۰۰۰ آوردم اون موقع

موفق باشی گلم❤

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
من فیزیک انتخاب کردم تو دانشگاه دولتی خوندم رشته خیلی سختی بود ولی الان خیلی پشیمونم با اینکه ارشدم ...

به فیزیک علاقه داشتید که انتخابش کردید؟ چرا استخدامی آموزش و پرورش شرکت نمی کنید؟