2777
2789
عنوان

عاجزانه 💔کمک🤐من موندم چه کنم😪

63 بازدید | 5 پست

خواهرم عاشق شده به کسی نگفت فقط به من گبت ۱۷ سالشه چندوقتیه میره کلاس زبان روسی حدود ۱ونیم سال هست شایدم ۲ سال دقیق نمیدونم کی شروع کرد اما خانم عاشق شده و ماهم هیچ کدوم نمیدونستیم ☹️پریروز اومد ازم قول گرفت به کسی چیزی نگم منم گفتم باشه گفت بهش کمک کنم قصشو شروع کرد به تعریف کردن که بله خانم از معلم زبانشون خوشش اومده معلم زبانشون یه پسر قد بلند مو طلایی بود فارسیرم خوب حرف میزد اما لهجه داشت بخدا نمیدونم چی شده این خواهر گیجول من عاشقش شده من پسررو پارسال دیده بودم تو بیمارستان!خواهرمیگه اولش یه حس مبهم داشتم نسبت بهش اول اولش که میگه با دوستام لهجشو مسخره میکردیم که کم کم سر کلاساش اونقدر بهش دقت میکردم که یهو به خودم میاومدم میدیدم میخواد از من درس بپرسه اسممو ۵بار صدا کرده نشنیدم! خونواده ی ما ازین سنتیان،خواهرمم میگه از ترس بابا و بابا جون نتونستم به معلممون بگم دوسشدارم  میگذره میگذره تا اینکه استادشون از آموزشگاه کلا میره ! یه معلم جدید میاد یه خانم جوون خواهر منم خیلی پیگیر بوده ببینه چرا استاده از آموزشگاه رفته که موفق نمیشه ! و تا امروز داغ اون احساس بچگونه مونده رو دلش  اومده ازم میخواد که کمکش کنم اون پسررو پیدا کنه  😶من تو بیمارستان کمک تو آزمایشگاه کار میکنم پسررو چند بار دیدم اومده آزمایش خون داده و رفته آخرین بار یه ماه پیش اومد موندم به خواهرگیجولم بگم که اتفاقی پسررو دیدم یا نه؟ یه چیزی سر هم کنم بگم از سرش بی افته این پسره ؟!من اسم این احساس بچگونرو به شخصه عشق نمیزارم نمیدونمم آخر عاقبتش چیه !فقط موندم کمکش کنم بهش برسه یا نه؟ درضمن پسره ازین ۱۰سالم بزرگتره.کمکش کنم گفتم از شما ک با تجربه این مشورت بگیرم 🤔🤔🤔🤔

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

گیجول🥴🥴🥴

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیجول🥴🥴🥴

گیجه بخدا این خواهر من 😑۱۷سالگی عشق؟؟؟آدم مگه نشناخته  در حد یه معلم عاشق طرف میشه یه دل نه صد دل اینا احساسلت زودگذر جوانین 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

عشق زیر 18 سال اکثرا به خاطر تغییرات هورمونی و نگاه سطحی به مسائل هست

الان منم میگم تو ذهن خودم این مسائلو که بچس و اینا و اینا حس زود گذرن ....اما به نظرت بهش بگم پسررو دیدم؟؟؟